Ez helytelen, tiszteletlen, haragra okot ad?
Gyakornok vagyok egy helyen egy hónapja. A munkatársak szerveztek egy vacsorát, meghívtak engem is, mondtam hogy elmegyek. De annyira fáradt, álmos, bágyadt vagyok, hogy nem tudnám magam jól érezni, csak erőlködés lenne az egész így nem mentem.
A főnök csak a munkahelyi telefonszámot adta meg, az ő számát nem ismerem, így nem tudtam értesíteni hogy nem megyek. Ő hívott fel a megbeszélt időpont után, hogy mi van. Én az igazat nem mertem megmondani, mert átlátszó kifogásnak tűnhet, holott tényleg igaz, így hirtelen azt mondtam rá, hogy találkoztam egy barátnőmmel és sokáig beszélgettünk. Zavaromban mondtam ezt.
A kérdésem az, hogy ilyen esetben ez nagy tiszteletlenség, szemétség tőlem, hogy nem mentem el? Ez becsapásnak számít? Haragszanak majd rám?
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!