Mi olyan mulatságos ezen?
Azért mert már nevetséges ez a köszönésforma. Mi max a tanároknak köszönünk csókolommal. Ha merev vaskalapos a stílusod, akkor az a te dolgod.
Ahogy írtad nem kötelező beállni a sorba ,de akkor vállald is a következményeket és ne itt sírjon a szád.
"Mégis milyen következményekkel kellene szembesülnöm?"
Kinevetnek, hülyének/maradinak néznek, reklamánal a fönöködnél és kirúgnak a munkából, stb
Férfi nagybetűvel...
Kezét csókolommal köszönsz szerintem egy csomó nő/lány ezt úgy értelmezi, hogy kacérkodni akarsz vele, viccesnek próbálsz tűnni, flörtölni akarsz, felszedni őt.
Ja és bolti eladói munka az ilyen. Válassz olyan foglalkozást ahol nem kell emberekkel kommunikálni és probléma megoldva.
Itt mindenki megőrült? Hű...
Kedves Kérdező, nyugi, jól gondolod, eladóként nem tegezünk le senkit (ahogy a főnököm fogalmazott, hogy jönne ő ahhoz, hogy egy idegent letegezzen), max. visszategezünk.
Én pl. eladó vagyok és bizony rengetegen jönnek be Csókolom-mal vagy Kezét csókolom-mal, a főnököm (aki nem egy őskövület) szintén hasonlóan köszönti a hölgyeket. Nekem kifejezetten tetszik. Eszembe nem jutott ezért kiröhögni bárkit, ez mindenkinek a saját szegénységi bizonyítványa.
Az meg, hogy majd jól megmondják a főnöködnek és majd emiatt jól kirúgnak - hangosan röhögök rajta :D Köszönj nyugodtan Csókolom-mal, nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!