Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi olyan mulatságos ezen?

Mi olyan mulatságos ezen?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. 28 éves Férfi vagyok és többszöri alkalommal azt tapasztaltam a munkám során (Kereskedelem), hogy ki nevetnek azért, hogy úgy köszönök minden ismeretlen Nőnek, korától függetlenül, hogy "Kezét csókolom". Férfiaknak, szintén kortól függetlenül "Jó napot kívánok". Volt rá precedens, hogy konkrétan az adott illető nevetett ki, akinek így köszöntem. Értem én azt, hogy a mai világban tegez boldog boldogtalant, hiszen ezt magam is tapasztaltam, hogy hiába köszönök konzekvensen előre magázódva, akkor is "Szia. Figyelj már...", és így tovább... Mielőtt bárki azt mondaná, hogy én a tiszteltetet akarom ezzel kiharcolni, akkor elárulom, hogy nem erről van szó. Ismeretlen emberek nekem a három méter lépés távolságot adja meg, ne a tiszteltet. Lehet én vagyok ennyire maradi, vagy prűd, de én nem tudok, és nem akarok mindenkivel bratyizni. Vagy mégis mi alapján tegez? Miből gondolja azt, hogy Ő ezt megteheti? Amikor én olyasvalakivel találkozom, akit nem ismerek, magázódva (Természetesen Önözési formában) szolitom meg. Eszembe sem jutna ismeretlenül tegezni bárkit is, mert az sértő is lehet.
2018. nov. 2. 07:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Azért mert már nevetséges ez a köszönésforma. Mi max a tanároknak köszönünk csókolommal. Ha merev vaskalapos a stílusod, akkor az a te dolgod.

Ahogy írtad nem kötelező beállni a sorba ,de akkor vállald is a következményeket és ne itt sírjon a szád.

2018. nov. 2. 12:32
 22/27 A kérdező kommentje:
Mégis milyen következményekkel kellene szembesülnöm?
2018. nov. 2. 12:36
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Hogy kinevetnek pl.
2018. nov. 2. 14:08
 24/27 anonim ***** válasza:

"Mégis milyen következményekkel kellene szembesülnöm?"

Kinevetnek, hülyének/maradinak néznek, reklamánal a fönöködnél és kirúgnak a munkából, stb

2018. nov. 2. 15:14
 25/27 anonim ***** válasza:
*reklamálnak
2018. nov. 2. 15:14
 26/27 anonim ***** válasza:

Férfi nagybetűvel...

Kezét csókolommal köszönsz szerintem egy csomó nő/lány ezt úgy értelmezi, hogy kacérkodni akarsz vele, viccesnek próbálsz tűnni, flörtölni akarsz, felszedni őt.

Ja és bolti eladói munka az ilyen. Válassz olyan foglalkozást ahol nem kell emberekkel kommunikálni és probléma megoldva.

2018. nov. 2. 18:12
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Itt mindenki megőrült? Hű...

Kedves Kérdező, nyugi, jól gondolod, eladóként nem tegezünk le senkit (ahogy a főnököm fogalmazott, hogy jönne ő ahhoz, hogy egy idegent letegezzen), max. visszategezünk.

Én pl. eladó vagyok és bizony rengetegen jönnek be Csókolom-mal vagy Kezét csókolom-mal, a főnököm (aki nem egy őskövület) szintén hasonlóan köszönti a hölgyeket. Nekem kifejezetten tetszik. Eszembe nem jutott ezért kiröhögni bárkit, ez mindenkinek a saját szegénységi bizonyítványa.

Az meg, hogy majd jól megmondják a főnöködnek és majd emiatt jól kirúgnak - hangosan röhögök rajta :D Köszönj nyugodtan Csókolom-mal, nincs ezzel gond.

2018. nov. 4. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!