Van barátság? Mi az?
Nekem nem vtak még és nem hiszek benne :( Más embereknek van barátjuk?
24/F
Olyan, mint a szerelem, csak szex nélkül, és tartósabb is a kötelék. A barátság, ami tényleg barátság, tartós, és örök. Nem érzed, hogy lefáraszt, ha beszélsz vele/vele vagy, tudtok miről beszélni, nincsenek tabuk, tudjátok, hogy mikor akar a másik teret, vagy mertek rákérdezni, hogy kell e neki. Előfordulhatnak nagyobb kihagyások, de ha megint beszélgettek, olyan, mintha nem lett volna semmi ilyesmi. Bármikor fordulhatsz hozzá, mert nem érzed magad tehernek.
Ha az utcára kerülnél, hozzáfordulgatnál, mert nem taszítana el, nincs érdek, nincsenek elvárások egymás felé.
És még részletezhetném, de én a barátnőm iránt ezt érzem.
23L
Van.
Szereted a másikat, bízol benne, jó vele lenni, önmagad lehetsz stb...
Nekem több nagyon közeli barátom is van.
Én úgy definiálnám a barátságot, hogy szexuális vonzalom nélküli kapcsolat, ahol a két fél bármit megoszt egymással, bíznak egymásban és önmaguk lehetnek.
17/L
van, létezik a barátság, mert látom az ismerőseim között, meg találkozom társaságokkal, akik több 10 éve boldogítják egymást :)
csak nagyon ritka...
találni valakit, akivel barátságban lehetsz, az meg puszta véletlen... nehezebb, mint szerelemre lelni.
Nekem sincsen egy barátom sem.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!