Vannak itt ilyenek?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé introvertált személyiség vagyok, kivancsi vagyok vannak-e itt ilyen emberek:D
Ha vannak, ti hogyan ismerkedtek? (Lány vagyok, nem volt meg pasim es ez mar kezd zavarni, nem vagyok valami társasági ember)
16/l
2018. okt. 29. 19:05
1/6 he84 

válasza:

Nyilván vannak, én részben az vagyok nőként. Ám szólok, hogy nem ismerkedni vagyok itt. Nyilván meg kell nyílnod valamennyire, beszélni őszintén magadról, miket szeretsz stb. és hagyni, hogy a másik is kérdezzen, azokra válaszolni.
2/6 anonim 

válasza:

Én például ilyen vagyok. Interneten ismerkedtem meg a barátommal, teljesen véletlenül. Élőben nem hiszem, hogy bármi is összejött volna bárkivel, szóval iszonyú nagy szerencsém volt.
3/6 anonim 

válasza:

Én is ilyen vagyok. Nehezen ismerkedek, mert nem könnyen nyílok meg az emberek előtt.
4/6 anonim 

válasza:

Az oldal nagy része inkább introvertált. Én is az vagyok, és nem ismerkedek sehol, vagy engem találnak meg vagy elvagyok egyedül, nem tartom olyan fontosnak a társasági életet, hogy mindig azt keressem, de nincs ellenemre sem, ha valahogy bekerülök emberek közé. Kapcsolatokkal ugyanez, a lány vagy lép vagy berúgat, különben semmit sem csinálok az ügy érdekében. :D Már jó ideje elvagyok egyedül, mert most úgy elbújtam a szobámba, hogy esélytelen, hogy valakinek felkeltsem az érdeklődését, de nem is érzem a hiányát a dolognak. Ha te igen, akkor javaslom menj el osztálytársaiddal valamerre, beszélj velük gyakrabban, alakíts rajtuk keresztül kapcsolatokat, és úgy kialakul majd. :)
5/6 anonim 

válasza:

Lány vagyok, a te korosztályod. Ha akarsz írj
6/6 anonim 

válasza:

Abban a korban vagy amikor már a korosztályodnak a többségének barátja van, igaz? Szerintem nincs azzal baj, ha még nincs barátod és nem vagy társasági ember. Barátaiddal csináljatok közös programokat. Remélem tudtam segíteni ha esetleg kellene még segítség akkor nyugodtan írhatsz nekem. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!