Mivel a buta birkából van több, ők jelentik a nagyobb közönséget, a nagyobb bevételi forrást, ezért készül nekik több videó. Érdekesebb, bonyolultabb tartalmat úgyse fognának fel a pontagyukkal.
2018. okt. 20. 18:12
2/8 anonim válasza:
Hát például engem (egy 21 éves nőt) nem nagyon izgat az aknák szélesítésének technikája. Viszont Józsit akit ez nagyon is érdekel, hogy ez milyen formában kivitelezhető, (ráadásul olcsón, házilag) akkor ő megnézi. És Józsival ellentétben több ember van akit ez nem hoz lázba vagy nincs rá szüksége. Vannak olyan YouTuberek akik tényleg csak a baromságot osztják a világnak. Viszont vannak olyanok is akik kirándulnak és bemutatjak az országot ahol épp vannak. Van akiket a Vlogok érdekelnek (nagyon sok jó vlogger van akik érdekes dolgokat csinálnak) stb stb
2018. okt. 20. 18:18
3/8 anonim válasza:
Engem személy szerint nem érdekel. Mindig meg van egyébként hogy mi az a trend ami érdekli az embereket mostanában a vlogok élveznek elsőbbséget.
2018. okt. 20. 18:30
4/8 anonim válasza:
Változó, kihez melyik YouTuber áll közelebb, kit milyen témakör érint meg lelkileg. Személy szerint, MetalCastielt és Radics Petit kedvelem. Feltűnt ugyanakkor egy érdekesség is, méghozzá, hogy hasonlít valamennyire rám (a külső jegyeket illetően) az általad linkelt Piscatel, viszont nem tartom fontosnak/mérvadónak az efféle, felszínes dolgokat.
2018. okt. 20. 18:49
5/8 anonim válasza:
Belenéztem néhány videójukba, de semmi újat nem tudtak mondani. Borsót vetni tudok, egy nyomtávszélesítő berakása nem egy nagy művészet, lomizni nem szoktam és a döglött kutyák sem hoznak lázba.
De itt van, mutatok én neked olyanokat akik érdekes tartalmat gyártanak:
De gondolom ezek meg téged nem érdekelnek. Ízlések és pofonok.
2018. okt. 20. 19:27
6/8 anonim válasza:
Mondjuk az összes videó, ami úgy kezdődik hogy "free energy", akkor kamu mint ide Lacháza meg vissza, kétszer.
2018. okt. 20. 22:48
7/8 anonim válasza:
A "free energy" videók jórészét maga a készítő se gondolja komolyan, a legtöbb SZVSZ kifigurázása azoknak a kamu sarlatánoknak, akik tényleg próbálják hülyíteni a népet ingyenenergia-örökmozgós baromságokkal és lehúzni őket pénzzel.
Aki meg tényleg olyan hülye, hogy beveszi, nos...azért nem kár.
2018. okt. 20. 23:03
8/8 anonim válasza:
6#
Ha megnéznéd azt a videót akkor látnád, hogy azt magyarázza el, hogy miért baromság az ingyen energia és bemutatja, hogy igazából milyen csalással készülnek ezek az "ingyen energia generátorok".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!