A csöndesebb, zárkózottabb embereket miért nézik levegőnek?
Te azért nézed levegőnek mert fura lenne ha odamennél hozzá beszélgetni.Ahogy gondolom a többiek is e miatt a buta ok miatt.
Ha körbenézel a világon bárhol egy kicsit jobban megfigyeled a dolgokat nem csak az fog feltűnni hogy vannak zárkózott emberek hanem sokkal több.
Szerintem beszélj többet azzal a lánnyal és meg fogod tudni hogy milyen és talán azt is hogy miért zárkózott.
Ha valaki csendes, azzal teret ad neked. Annyi teret kapsz így, amit megszoksz, és elfelejtesz belőle adni neki.Mert az olyan fura lenne, nem?
Jártam már úgy, hogy azért nem közeledett valaki, mert annyira más és erős egyéniség volt. S igazából bekerült egy olyan "klikkbe" aztán a suliba, amit ő meg még sokan mások is magasabbnak értékeltek a miénknél. Hát ennyit az önzetlen segítségről.
Jó szíved van.
"Szerintem valami nem tiszta vele, és ezt is ki akarom deríteni igazából."
Ez kicsit undorítóan hangzik. Vinnéd az infót a többi művésznőnek?
"de a lányok akikkel lenni szoktam, nem nagyon vesznek róla tudomást. Más szóval levegőnek nézik, nem nagyon beszélnek vele. Ezért én sem, mert az fura lenne."
"Meg azt se értem miért "nézzük" őt levegőnek ?"
Ezzel a hozzáállással szerintem te sokkal furább vagy kérdező..
A második idézet tőled arra utal, hogy jobban adsz a barátnőid véleményére, mint a sajátodéra.. Nem tudom, hogy a csordaszellem eleredménye-e a viselkedésed, de az, hogy rákérdeztél arra, hogy a többikkel együtt te magad miért nézed őt levegőnek, holott előző válaszodból lehet arra következtetni, hogy a barátaidnak való megfelelési kényszer miatt, azért sejtet némi tudatlanságot..
Egyébként:
Jó tanács:
1. Magasról tegyél rá, hogy mit nem szeretnek/csinálnak a barátnőid, ha téged zavar valami, akkor tegyél ellene, kit érdekel, hogy ez másoknak nem tetszik?
2. Ha sokszori próbálkozás után sem nyit feléd, akkor minek erőlteted? Lehet, hogy csak nem bírja a pofád, mert azt hiszi hogy színeskedni akarsz neki (amit egyébként jogosan is feltételez, mégha nem is igaz, azután, hogy te magad is ignorálod).
Párszor nyugodtan közeledj felé, ha alakul valami, akkor jó, ha nem, akkor minek erőlteted?
Zárkózott, csendes, húú biztos leszbikus!
Vékony, sápadt, húú biztosan anorexiás!
Feketében jár, jaj ez egy sátánista!
És még sorolhatnám a fincsi előítéleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!