Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A csöndesebb, zárkózottabb...

A csöndesebb, zárkózottabb embereket miért nézik levegőnek?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam aki az idén jött és nagyon zárkózott. Az elején segíteni akartunk neki beilleszkedni, de alig beszélt, és mondtuk neki, hogy nyugodtan oda jöhet, de később sem jött oda. Amúgy én akartam vele barátkozni, mert jó fejnek tűnik, de a lányok akikkel lenni szoktam, nem nagyon vesznek róla tudomást. Más szóval levegőnek nézik, nem nagyon beszélnek vele. Ezért én sem, mert az fura lenne. Most az új lány egy loser-el lóg és ezt nem bírom nézni. Különc lány nagyon. Szerintem valami nem tiszta vele, és ezt is ki akarom deríteni igazából. Meg azt se értem miért "nézzük" őt levegőnek ?
2016. jan. 3. 20:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
mert a zárkózott emberek nem izgalmasak, sótlanok.
2016. jan. 4. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

"Csak akkor szólalj meg, ha okosabbat tudsz mondani a csendnél"

Életem egyik alaptétele, F17

2016. jan. 4. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Bőven meg volt a lehetősége a beilleszkedésre,nem élt vele,nem hinném hogy foglalkozni kéne ezek után vele
2016. jan. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!