A ti sukitokba is vannak ilyen emberek?
"De ez engem nagyon idegesít mert én nagyon csúnya vagyok"
Irigy vagy, mert nem vagy tisztában a saját kinézeteddel, képességeiddel, stb. Kamaszkori betegség, nem kell tőle kétségbe esni. Igyekezz elfogadni, sőt, megszeretni magadat, akkor nem fog idegesíteni az ilyesmi, mert tudni fogod, hogy attól, hogy valaki népszerű, te még ugyanolyan szerethető vagy, semmilyen szempontból nem lesz ettől rosszabb a te életed akkor sem, ha történetesen te nem vagy népszerű. És egyébként is, minél jobban fogsz kijönni saját magaddal, annál többen fognak felfigyelni rád is.
Én is ebben a cipőben jártam egész életemben. Csúnya emberként mindenért meg kellett küzdenem. Ráadásul anorexiás is vagyok.
De a pokolgép zenekar szavaival élve:
"Teszek rá, ilyen vagyok".
Vagy ahogy Lukács László mondja:
"Vagyok aki vagyok, (és amíg a szívem dobog)". Ma már megtanultam elfogadni a külsőm. Bár az emberek nem néznek rám másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!