Instagramot szokták ismerkedésre használni az emberek?
Én nem,feltöltöm a képeket,nézegetem másokét.
Szerintem Facebook a célszerűbb az ismerkedésre.Instagram inkább csak kapcsolattartásra jó.
Én nem, de nekem ebből volt már egy incidensem (ami bizonyítja, hogy szoktak), hogy egy tini a profilomra keveredett a feltöltött tartalom miatt és felvette velem a kapcsolatot, hogy érdekelné pár dolog ezzel kapcsolatban, majd, miután megadtam a kérdéseire a választ, elkezdett kérdezgetni rólam és annak ellenére folytatta, hogy többször jeleztem, nem szeretnék ismerkedni. Miután erre már nem reagáltam, kikelt magából. Be is állítottam utána privátra a fiókomat.
Szerintem az Instagram képek, videók megosztására való, amikkel megoszthatod ismerősökkel, hogy hogy megy a sorod, illetve másoknak be lehet mutatni, hogy hogyan néz ki egy bizonyos tevékenységet folytató vagy betegséggel küzdő, stb. ember élete vagy tanácsokat lehet adni másnak egy életmód vagy bármi elsajátításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!