Barátoknak/jóakaróknak számítanak a hasonló emberek? Mit gondoltok minderről?
A társaság, amelynek tagja vagyok, nem vesz komolyan. (Legalábbis, a legtöbben, szinte kivétel nélkül.) Amikor hozzájuk szólok, majdhogynem fel sem tűnik számukra a jelenlétem, és egy-két pillantásnál tovább nem is figyelnek rám. Egymással bezzeg foglalkoznak, beszélgetnek, adnak a másik véleményére, fontosnak tartják társaikat, és időnként hülyéskednek is. Én viszont, mintha levegő lennék számukra, vagy egy utolsó, semmirekellő valaki, akit lenéznek, megvetnek. Lényegében (állandóan) az esetben sem létezem számukra, ha velük tartózkodom. Mindig is jellemző volt a hasonló bánásmód irányomban, bármilyen közösségben is tartózkodtam. Nem tudják, min megyek keresztül mentális betegségeimből kifolyólag, és hogy, ezen pszichés problémák miféle kommunikációs gátakat hoznak létre lelkemben, például súlyos szorongás, és jellegzetes szédelgés, idegenség-érzet által.
Ugyanakkor, a néhány kedvesebb tag, akikkel beszélgettem, és (viszonylagosan) nem újonnan ""ismerjük"" egymást, nem jelölt ismerősnek Facebook-on, miközben az említett webes felületen régóta ismerősök a többiekkel. Természetesen, tudom, hogy nem minden az internet, de valahol mégiscsak bánt a dolog.
Látom, nem vagyok egyedül az ilyesféle gondokkal:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9510..
12:22
Nem kizárt, de nem tartom valószínűnek.
Elég egyértelmű, hogy a másik kérdést is te tetted fel.
Nem bántani akarlak, félre ne értsed. Nem lehet, hogy annyira meg akarsz felelni, annyira szeretnéd, ha szeretnének, hogy nyomulósabb vagy a kelleténél? Van egy barátnőm szintén hasonló problémája volt ki akarta csikarni az emberekből a figyelmet. Egyszer megnéztem miket irkál az ilyen fórumokra, hogyan próbál ismerkedni őszinte leszek nagyon kínosnak tűnt az erőlködése. Ez elriasztja az embereket.
12:33
Nem én voltam. A következő kérdést viszont én tettem fel, nem megfelelően megfogalmazva, ezért most újra kiírtam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__9510..
Furcsálltam is, hogy mintha valaki le akarná másolni a stílusomat, gondjaimat. Biztos valami pszichopata lehet az illető, vagy az egyik tag.
Ami pedig a nyomulást illeti, önbizalomhiányos vagyok, zárkózott, tehát távol álljon tőlem az ilyen szándék.
12:32
Az általad linkelt kérdést én írtam ki, mint azt fentebb szintén le is írtam, idézem:
"...A következő kérdést viszont én tettem fel, nem megfelelően megfogalmazva, ezért most újra kiírtam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__9510..
Viszont, magában a zöld hátterű kérdésemben szereplő linken megnyitható kérdést Nem én tettem fel.
Kedves első válaszoló
Igazad van, mégiscsak van rá sok esély, hogy kedvességből nem jelöltek ismerősnek. Tegnap sokkal borongósabban láttam a témakört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!