Egyetemre milyen ruhába járnak az emberek?
Most leszek első éves , 19/L, és fogalmam sincs mire számítsak. Alapból én nem követem a divatot , átlagos kényelmes ruhákat hordok. Farmer , pulcsi, póló ilyenek. Egyetemre milyen ruhákat kell venni.
? Ti milyen ruhákba jártok? Nagyon csini , szoknya , ing ..vagy hogy lehet ezt elképzelni? Ha nem sminkelem magam, kinéznek majd? Számít egyáltalán a kinézet vagy senkit sem érdekel?
Vannak elitista egyetemek ahol bizony elvárják a csinos öltözködést:D
Én az nke-ről tudok,de tuti több is van.
kartól függ főleg, de a bölcsészkar ugye elég sok mindent magába foglal, szóval jó lenne, ha le tudnád szakra szűkíteni.
szabad bölcsészeknél pl teljesen mindegy, mert ott vannak az igazán elvont figurák, de egy romanisztikán vagy anglisztikán azért picit talán csinosabban szoktak kinézni.
Én tavaly villanykaron voltam, ott konkrétan a gólyatáboros egyenpólóba jártak be az emberek és nem sminkelt senki. Idén átjöttem a gazdasági karra és mindenkin csinosabb póló vagy blúz, szolidabb smink és a frizurán is látszik jópár embernél, hogy foglalkozott vele legalább egy negyed órát... (szóval, mint egy leendő menedzser :) )
Összeségében talán elmondható, hogy úgy szoktak öltözni, mint ahogy majd a munkába is fognak 5 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!