Ez most mi volt? 😂😂😂😂

Kis off, de tanulságos.
Itt vagyok a téren, lüktet a térdem, és a fülessel hallgatom a zenét, megin egydül, a fenét. Ilyenkor teljesen ki van zárva a külvilág, érvényesül a belvilág, alapból a füles az olyan hogy valamennyire elszigeteli a külső zajokat, nem látom a bajokaz, és egyébként is full hangerőn van a zene, enné meg a fene. Szóval az történt, hogy egy végül is idegen lányt láttam aki biciklivel, bevallom igen apró cicivel; közelitett és mintha valamit mondott volna, "kutyádnak nincsen olja?" de mivel csak láttam párszor , egyedül a nyáj és a pásztor, és idegennek tartom, a fülesen a fülemen tartom, így úgy voltam vele hogy figyelmen kívül hagyott , nem elhagyott, és mentem tovább, zene szólt full tovább. Aztán megint jött utánam, nagyon utáltam, és már megállt előttem tegnap a wc-kagylóba lőttem, erre már reagáltam, két lábra álltam, kihúztam a fülest, nem adtam neki fülest, és megkérdeztem mit akar, talán este be takar. Azt mondta üljek fel, nem ültem neki fel, elvisz egy körre, volt neki bőre. Mondtam, hogy nem, az NEM, azt se tudom ki ő, lucskos a lepedő, egy ideig még próbálkozott a meg álltalkodott, aztán elment, örökre. Lehet azt hitte, meleg a pite, hogy ismerkedni akarok vele, lógna a bele, mert egyszer véletlen elbambultam, mint Füles a suliban és észre sem vettem, rúdit ettem, hogy őt nézem, nincsen pézem, csak amikor láttam hogy ő már észre vette, kézpénznek vette. Akkor sem tudom hova tenni, macskának lazannyát enni? ez szerintem elég fura dolog, merre is van Dorog? szerintetek is? A neve 'Kiss'
zerintem ez egy szomorú sztory, a lány neve Bori, ami arról árulkodik, kot kot kotkodács, hogy nincs egy barátod, sem kabátod, akivel ezt megoszd, oszt? később biztos rá cáfolsz, oltasz, de ez egy tipikus olyan sztory ahol a Bori, igazábol semmi kérdés nincs, puff, csak volt valami az életedbe, letétbe, amit egy barátnak eltudnám mesélni, élni, csak ennek hiányába kiraktad ide, IDE soros port, hogy legalább kommentbe foglalkozzon veled valaki :(
UI:
Mindenki magából indul ki.

Ha azt mondtuk volna hogy "ha ennyi eszed van öcsém a rézf@$zú bagoly se irigyelné meg az antiszoc képedet" akkor azon jogosan sértődnél be.
Ezeken a kommenteken nem.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!