Ez most mi volt? đđđđ
Figyelt kérdés
Itt vagyok a tĂ©ren Ă©s a fĂŒlessel hallgatom a zenĂ©t. Ilyenkor teljesen ki van zĂĄrva a kĂŒlvilĂĄg, alapbĂłl a fĂŒles az olyan hogy valamennyire elszigeteli a kĂŒlsĆ zajokat Ă©s egyĂ©bkĂ©nt is full hangerĆn van a zene. SzĂłval az törtĂ©nt, hogy egy vĂ©gĂŒl is idegen lĂĄnyt lĂĄttam aki biciklivel közelitett Ă©s mintha valamit mondott volna, de mivel csak lĂĄttam pĂĄrszor Ă©s idegennek tartom Ăgy Ășgy voltam vele hogy figyelmen kĂvĂŒl hagyott Ă©s mentem tovĂĄbb. AztĂĄn megint jött utĂĄnam Ă©s mĂĄr megĂĄllt elĆttem, erre mĂĄr reagĂĄltam, kihĂșztam a fĂŒlest Ă©s megkĂ©rdeztem mit akar. Azt mondta ĂŒljek fel, elvisz egy körre. Mondtam, hogy nem, azt se tudom ki Ć, egy ideig mĂ©g prĂłbĂĄlkozott aztĂĄn elment. Lehet azt hitte, hogy ismerkedni akarok vele, mert egyszer vĂ©letlen elbambultam a suliban Ă©s Ă©szre sem vettem hogy Ćt nĂ©zem, csak amikor lĂĄttam hogy Ć mĂĄr Ă©szre vette. Akkor sem tudom hova tenni, ez szerintem elĂ©g fura dolog, szerintetek is?đ2018. szept. 15. 21:54
1/15 anonim 

vĂĄlasza:

FĂ©ltĂ©l tĆle, vagy miĂ©rt nem mentĂ©l ha hĂvott?
2/15 anonim 

vĂĄlasza:

ha fiu vagy akkor jo hulye vagy hogy kihagytad
3/15 anonim 

vĂĄlasza:

szerintem ez egy szomorĂș sztory, ami arrĂłl ĂĄrulkodik, hogy nincs egy barĂĄtod akivel ezt megoszd, kĂ©sĆbb biztos rĂĄ cĂĄfolsz, de ez egy tipikus olyan sztory ahol igazĂĄbol semmi kĂ©rdĂ©s nincs, csak volt valami az Ă©letedbe amit egy barĂĄtnak eltudnĂĄm mesĂ©lni, csak ennek hiĂĄnyĂĄba kiraktad ide, hogy legalĂĄbb kommentbe foglalkozzon veled valaki
5/15 anonim 

vĂĄlasza:

Teljesen mindegy milyen a lany, lehetett volna 60eves is, biztos felszallok, ha nem tetszik leszallok.
Szerintem kozbem ordibaltam volna, hogy Gyiaaaaa csatakancaa, gyiaaaa!
6/15 anonim 

vĂĄlasza:

SavanyĂș egy ember lehetsz :P
16l
7/15 anonim 

vĂĄlasza:

LeprĂĄs volt a csaj, vagy mi hogy nem ĂŒltĂ©l fel? De most komolyan, tök nagy poĂ©n egy ilyen, engem is vitt mĂĄr el Ăgy osztĂĄlytĂĄrsam, sĂrva nevettĂŒk vĂ©gig az utat :D örök emlĂ©g
8/15 anonim 

vĂĄlasza:

Ez inkĂĄbb szomorĂș
Top 10 saddest anime moments
9/15 anonim 

vĂĄlasza:

8. :DDDDDD
AmĂșgy miĂ©rt kell itt oltogatni a kĂ©rdezĆt, hogy jĂł hĂŒlye, mert nem ĂŒlt fel? Honnan tudjĂĄtok, hogy nincs pl. barĂĄtnĆje?
10/15 anonim 

vĂĄlasza:

De miĂ©rt nem mentĂ©l vele? Mert idegen? VĂ©gĂŒl is akiket most ismersz, akik körĂŒlvesznek az Ă©letben, egyszer Ćk is idegenek voltak :)
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!