KezdƑoldal » Emberek » TĂĄrsasĂĄgi Ă©let » Ez most mi volt? 😂😂😂😂

Ez most mi volt? 😂😂😂😂

Figyelt kérdés
Itt vagyok a tĂ©ren Ă©s a fĂŒlessel hallgatom a zenĂ©t. Ilyenkor teljesen ki van zĂĄrva a kĂŒlvilĂĄg, alapbĂłl a fĂŒles az olyan hogy valamennyire elszigeteli a kĂŒlsƑ zajokat Ă©s egyĂ©bkĂ©nt is full hangerƑn van a zene. SzĂłval az törtĂ©nt, hogy egy vĂ©gĂŒl is idegen lĂĄnyt lĂĄttam aki biciklivel közelitett Ă©s mintha valamit mondott volna, de mivel csak lĂĄttam pĂĄrszor Ă©s idegennek tartom Ă­gy Ășgy voltam vele hogy figyelmen kĂ­vĂŒl hagyott Ă©s mentem tovĂĄbb. AztĂĄn megint jött utĂĄnam Ă©s mĂĄr megĂĄllt elƑttem, erre mĂĄr reagĂĄltam, kihĂșztam a fĂŒlest Ă©s megkĂ©rdeztem mit akar. Azt mondta ĂŒljek fel, elvisz egy körre. Mondtam, hogy nem, azt se tudom ki Ƒ, egy ideig mĂ©g prĂłbĂĄlkozott aztĂĄn elment. Lehet azt hitte, hogy ismerkedni akarok vele, mert egyszer vĂ©letlen elbambultam a suliban Ă©s Ă©szre sem vettem hogy Ƒt nĂ©zem, csak amikor lĂĄttam hogy Ƒ mĂĄr Ă©szre vette. Akkor sem tudom hova tenni, ez szerintem elĂ©g fura dolog, szerintetek is?😂
2018. szept. 15. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** vĂĄlasza:
FĂ©ltĂ©l tƑle, vagy miĂ©rt nem mentĂ©l ha hĂ­vott?
2018. szept. 15. 22:04
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/15 anonim ***** vĂĄlasza:
85%
ha fiu vagy akkor jo hulye vagy hogy kihagytad
2018. szept. 15. 22:04
 3/15 anonim ***** vĂĄlasza:
87%
szerintem ez egy szomorĂș sztory, ami arrĂłl ĂĄrulkodik, hogy nincs egy barĂĄtod akivel ezt megoszd, kĂ©sƑbb biztos rĂĄ cĂĄfolsz, de ez egy tipikus olyan sztory ahol igazĂĄbol semmi kĂ©rdĂ©s nincs, csak volt valami az Ă©letedbe amit egy barĂĄtnak eltudnĂĄm mesĂ©lni, csak ennek hiĂĄnyĂĄba kiraktad ide, hogy legalĂĄbb kommentbe foglalkozzon veled valaki
2018. szept. 15. 22:05
 4/15 anonim ***** vĂĄlasza:
97%
SzomorĂș....
2018. szept. 15. 22:08
 5/15 anonim ***** vĂĄlasza:
79%

Teljesen mindegy milyen a lany, lehetett volna 60eves is, biztos felszallok, ha nem tetszik leszallok.

Szerintem kozbem ordibaltam volna, hogy Gyiaaaaa csatakancaa, gyiaaaa!

2018. szept. 15. 22:12
 6/15 anonim ***** vĂĄlasza:
87%

SavanyĂș egy ember lehetsz :P

16l

2018. szept. 15. 22:16
 7/15 anonim ***** vĂĄlasza:
90%
LeprĂĄs volt a csaj, vagy mi hogy nem ĂŒltĂ©l fel? De most komolyan, tök nagy poĂ©n egy ilyen, engem is vitt mĂĄr el Ă­gy osztĂĄlytĂĄrsam, sĂ­rva nevettĂŒk vĂ©gig az utat :D örök emlĂ©g
2018. szept. 15. 22:20
 8/15 anonim ***** vĂĄlasza:
91%

Ez inkĂĄbb szomorĂș

Top 10 saddest anime moments

2018. szept. 15. 22:30
 9/15 anonim ***** vĂĄlasza:
26%

8. :DDDDDD

AmĂșgy miĂ©rt kell itt oltogatni a kĂ©rdezƑt, hogy jĂł hĂŒlye, mert nem ĂŒlt fel? Honnan tudjĂĄtok, hogy nincs pl. barĂĄtnƑje?

2018. szept. 15. 22:38
 10/15 anonim ***** vĂĄlasza:
65%
De miĂ©rt nem mentĂ©l vele? Mert idegen? VĂ©gĂŒl is akiket most ismersz, akik körĂŒlvesznek az Ă©letben, egyszer Ƒk is idegenek voltak :)
2018. szept. 15. 22:38
1 2

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!