Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Emberek! Ha otthon vagytok,...

Emberek! Ha otthon vagytok, és a szuleitek otthon vannak, titeket nem idegesít, ha állandóan otthon vannak?

Figyelt kérdés

Igen ez fiatalabbaknak szól :D tehát hogy mindig otthon vannak,otthon vannak folyton,szeretnétek otthon kicsit egyedül lenni,de mindenki sürög-forog oda-vissza(nekem már magánszférám sincs)

Kerüljenek azok,akik azt írnák ide,hogy az ő házuk,rinyalo tinédzser.. főleg magánszféra meg az állandó ajtó bebszas,mint vmi kommandós percenként többször...ilyesmik.

2018. szept. 1. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem a kérdést. Tulajdonképpen nincs saját szobád, vagy mi? Vagy csak nem tudod értelmezni a "magánszféra" fogalmát?

Magánszféra nem azt jelenti, hogy elküldök otthonról mindenkit, hogy enyém legyen az egész lakás. Ha van saját szobám, akkor a magánszféra adott.

Kb. olyan ez, mint amikor egy bentlakásban élek és elvárom a szobatársaimtól (akik hozzám hasonlóan kifizették a szobát), hogy lelépjenek, hogy "nekem legyen magánszférám". Simán egoista nézőpont.

Eléggé gyerekes vergődés. Ha egyedül akarnék lenni, akkor kimozdulnék otthonról, elvonulva valami eldugott kis magányos helyre.

2018. szept. 1. 17:34
 12/13 A kérdező kommentje:

mocskosul nem idegesíti őket :)

egyébként a saját szoba megléte se jelenti azt,hogy van,max akkor ha alszok,akkor is be kell bas.zni az ajtót. arra gondolok itt,hogy tökmindegy,hogy szobában vagy vagy sem,ha állandoan bejönnek,kimennek,és repeat.... egyszerüen idegesítő,hogy állandoan,nagyon gyarkan be kell jönni valamiért,mintha kardiózni meg sétálni akarnának egyesek. értelmes válasz meg a boltban van......direkt irtam,hogy az ilyenek hagyjanak. na mindegy...gyk communitytől már mást nem lehet elvárni.

2018. szept. 1. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Tökéletesen megértem a kérdésed. Nem arról szól a fiatalság, hogy állandóan és mindig cuki pofanak kell lenni. En is utáltam, 18 évesen el is költöztem, életem legjobb döntése volt.
2019. ápr. 2. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!