Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Emberek! Ha otthon vagytok,...

Emberek! Ha otthon vagytok, és a szuleitek otthon vannak, titeket nem idegesít, ha állandóan otthon vannak?

Figyelt kérdés

Igen ez fiatalabbaknak szól :D tehát hogy mindig otthon vannak,otthon vannak folyton,szeretnétek otthon kicsit egyedül lenni,de mindenki sürög-forog oda-vissza(nekem már magánszférám sincs)

Kerüljenek azok,akik azt írnák ide,hogy az ő házuk,rinyalo tinédzser.. főleg magánszféra meg az állandó ajtó bebszas,mint vmi kommandós percenként többször...ilyesmik.

2018. szept. 1. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem tetszik, hogy otthon vannak és nem állandóan a munkahelyen rohadnak, el is költözhetsz, pl.
2018. szept. 1. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom őket is zavarja hogy te állandóan otthon vagy és miattad nincs magánszférájuk.
2018. szept. 1. 12:52
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Engem a nyugdíjas nagyszüleim "neveltek" falun miután a szüleim elváltak és elköltöztek, engem meg a nyakukon hagytak. Na ők aztán nonstop itthon vannak és a mamám extra kíváncsi, mindenbe beleüti az orrát, a papám meg rettenetesen pletykás, akárkinek elmond mindent. :( Úgyhogy de, nagyon rossz, tudom miről beszélsz. Ráadásul a szobámba sem tudok normálisan elvonulni, nagyon kicsi (egy ágy meg egy szék fér be, semmi más) az ajtó üveges, minden be- és kihallatszik, és levegőtlen mivel apró ablakaim vannak, hiszen ez egy raktár volt az előző lakóknak... Őszintén nem tudom hogy mi a francnak kellettem a szüleimnek...
2018. szept. 1. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem zavar. Én például azt szeretem, ha itthon vannak.

Nálunk mindenkinek meg van a magánszféjára, nem csapkodja az ajtót senki, és semmi ilyesmi. :D

2018. szept. 1. 12:56
 5/13 anonim válasza:
33%
Nekem nevelóapám van aki nyugdíjas és megállás nélkül itthon van. Néha hétvégén vagy nyáron megy el dolgozni de kb ő is mindenbe beleüti az orrát mit csinálok vagy ilyesmi. Én is jobban szeretek egyedül lenni, anyám is kopogás nélkül benyit, jó max kulcsra zárom. De ugy mégiscsak tiéd az egész lakás és elvagy. Én már azt várom amikor saját lakásom lehet. Deha egyébb dolgaid vannak ott a zuhany alatt. :D
2018. szept. 1. 13:08
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Szüleim nyugdíjasok, itthon vannak egész nap, még sincs semmi probléma. Általában kint ténykednek a ház körül, de ha lusta napokat tartanak vagy nincs semmi tennivaló akkor sincs semmi gáz. Van kb. 3 méter a két szoba közt, üvegajtós mindkét szoba, de a falak vastagok. Senki nem zavarja a másikat. Ha magányt akarok bezárom az ajtót, terítek rá valami nem átlátszó cuccot, és meg van oldva. Ki nem hallatszik semmi, max közvetlen a szoba előtt, ahogy kintről sem hallatszik be semmi. Ha szeretnénk valamit a másiktól kopogunk és meg van oldva. Tökéletesen eléldegélünk, pedig a szobám mellett van a wc és a fürdőszoba is :D
2018. szept. 1. 13:32
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

De miért, mégis milyen válaszokat vársz? Az ő házuk, te meg rinyáló tinédzser vagy. Ez nem vélemény, hanem tény.

Sok fiatal bármit megtenne, hogy a szülei ott legyenek vele, mert tudod, rengeteg az árva, félárva, vagy akit sose szerettek, akit intézetbe adtak, akinek elváltak a szülei, vagy akit csak vernek otthon, vagy akinek saját szobája sincs, sőt, rendes házuk sincs...

Egyszer te is el fogod veszíteni a szüleidet, és akkor majd visszasírod azokat a napokat, mikor állandóan veled voltak.

Egyébként meg sajnálom, ilyen az élet, örülj neki, hogy anyádék összehoztak, van hol laknod, etetnek-itatnak, fizetik mindenedet. Bármennyire is szörnyű lehet, hogy eltartanak, kénytelen vagy elviselni 18 éves korodig.

De utána nyugodtan mehetsz, amerre csak akarsz, elköltözhetsz, élheted az életed EGYEDÜL, a SAJÁT lakásodban, rengeteg magánszférával. Mert ugye neked nem is fog gondot okozni, hogy mindent fizess magadnak.

2018. szept. 1. 13:51
 8/13 anonim válasza:
21%
8-asnak. Tudod mit beszélsz? Le lehetett volna normálisabban is írni. De ez nemtudom milyen állás hogy ez roszsul ér neked is ugy kell. Persze sajnálljuk őket, mindneki máshogy él, de nyilván a fiatalok azt szeretik ha egyedül vannak. Deha más ebben a cipőben jár attol a saját életünket nem változtatja meg. Persze szegények, deha valaki éhezik a világban attol nemfogok én is éhezni miattuk. Ez hülye felfogás.
2018. szept. 1. 13:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Nekik semmi bajuk nincs azzal hogy otthon vagyok. 1

2 nem a maszturbálás miatt, hanem mer elég fusztralo hogy milliószor nyílik/csukodik az ajtó és már azt várom hogy mikor bsszak be az ajtót....És ezeket a válaszolókat pontozzatok...farmolva van a %...

2018. szept. 1. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekik semmi bajuk nincs azzal hogy otthon vagyok.

Gondolod te. Semmi sem idegesítőbb mint egy hisztis, minden baja van kamaszt kerülgetni egész nap. Hidd el te legalább annyira idegesíted őket mint ők téged.

2018. szept. 1. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!