Emberek! Ha otthon vagytok, és a szuleitek otthon vannak, titeket nem idegesít, ha állandóan otthon vannak?
Igen ez fiatalabbaknak szól :D tehát hogy mindig otthon vannak,otthon vannak folyton,szeretnétek otthon kicsit egyedül lenni,de mindenki sürög-forog oda-vissza(nekem már magánszférám sincs)
Kerüljenek azok,akik azt írnák ide,hogy az ő házuk,rinyalo tinédzser.. főleg magánszféra meg az állandó ajtó bebszas,mint vmi kommandós percenként többször...ilyesmik.
Nem zavar. Én például azt szeretem, ha itthon vannak.
Nálunk mindenkinek meg van a magánszféjára, nem csapkodja az ajtót senki, és semmi ilyesmi. :D
De miért, mégis milyen válaszokat vársz? Az ő házuk, te meg rinyáló tinédzser vagy. Ez nem vélemény, hanem tény.
Sok fiatal bármit megtenne, hogy a szülei ott legyenek vele, mert tudod, rengeteg az árva, félárva, vagy akit sose szerettek, akit intézetbe adtak, akinek elváltak a szülei, vagy akit csak vernek otthon, vagy akinek saját szobája sincs, sőt, rendes házuk sincs...
Egyszer te is el fogod veszíteni a szüleidet, és akkor majd visszasírod azokat a napokat, mikor állandóan veled voltak.
Egyébként meg sajnálom, ilyen az élet, örülj neki, hogy anyádék összehoztak, van hol laknod, etetnek-itatnak, fizetik mindenedet. Bármennyire is szörnyű lehet, hogy eltartanak, kénytelen vagy elviselni 18 éves korodig.
De utána nyugodtan mehetsz, amerre csak akarsz, elköltözhetsz, élheted az életed EGYEDÜL, a SAJÁT lakásodban, rengeteg magánszférával. Mert ugye neked nem is fog gondot okozni, hogy mindent fizess magadnak.
Nekik semmi bajuk nincs azzal hogy otthon vagyok. 1
2 nem a maszturbálás miatt, hanem mer elég fusztralo hogy milliószor nyílik/csukodik az ajtó és már azt várom hogy mikor bsszak be az ajtót....És ezeket a válaszolókat pontozzatok...farmolva van a %...
Nekik semmi bajuk nincs azzal hogy otthon vagyok.
Gondolod te. Semmi sem idegesítőbb mint egy hisztis, minden baja van kamaszt kerülgetni egész nap. Hidd el te legalább annyira idegesíted őket mint ők téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!