Bunkóság első randin tisztázni még az elején hogy mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását?
Figyelt kérdés
Első randin beülünk egy szolid kávézóba kisvendéglőbe, mindenki azt rendel amit akar tőlem akár francia sorszámos pezsgőt is 20E/palackért, de mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását.
Ez így korrekt? Mert a legtöbb liba ezen megütközik, hogy de sóher vagyok.... de miért lennék én sóher? Amíg nem tudom mit kapok minek feccöljek 5 ft-ot is valakire- és ez oda vissza igaz.
2018. aug. 23. 19:00
31/31 anonim válasza:
Egy luvnyának se fizetsz ??? :D. Akkor dugd a farkad egy kecskébe, az a te szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!