Bunkóság első randin tisztázni még az elején hogy mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását?
Első randin beülünk egy szolid kávézóba kisvendéglőbe, mindenki azt rendel amit akar tőlem akár francia sorszámos pezsgőt is 20E/palackért, de mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását.
Ez így korrekt? Mert a legtöbb liba ezen megütközik, hogy de sóher vagyok.... de miért lennék én sóher? Amíg nem tudom mit kapok minek feccöljek 5 ft-ot is valakire- és ez oda vissza igaz.
"Amíg nem tudom mit kapok minek feccöljek 5 ft-ot is valakire- és ez oda vissza igaz."
Itt meg is buktál barátom.Sorolhatnám hogy miért... De minek.
Az vagy. Ha már meghivsz valakit, akkor illik férfinek lenned.
Szerintem ilyen mentalitással bele se kezdj az ismerkedésben. Hanem üsd fel egy könyvet, melyben megtalálhatóak a normális emberi gesztusok, és tanulmányozd.
"Az vagy. Ha már meghivsz valakit, akkor illik férfinek lenned.
"
Ez a szó hogy "férfi" a mai világban még jelent bármit is? Sztem semmit a világon. Nyálas buzernyákok vonaglanak az utcán akik még a p44444öcsüket is szőretelenítik .... mi a "férfi" a mai világban?
"Ha már meghivsz valakit, "
De hol írtam hogy ÉN hívtam meg hm?
Nem érzem magam libának. De ha valaki így indítana, abban a pillanatban felállnék, és otthagynám.
Annak ellenére, hogy egyébként magam ajánlanám fel a végén, hogy fizetem a részemet (bár, ha elfogadná, ebből is levonás a konzekvenciákat...).
" hogy fizetem a részemet "
Hát ilyen nőt én még a mesében láttam csak.
"hogy fizetem a részemet (bár, ha elfogadná, ebből is levonás a konzekvenciákat...)."
Ja értem szóval meg a szemforgató össznép hazudozás..... te felajánlod mert úgy ILLIK (de még véletlenül se őszintén) ő meg utasítva vissza (mert úgy illik-de még véletlenül se őszintén)
Illik elvárás protokoll = össznép hazugságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!