Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Bunkóság első randin tisztázni...

Bunkóság első randin tisztázni még az elején hogy mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását?

Figyelt kérdés

Első randin beülünk egy szolid kávézóba kisvendéglőbe, mindenki azt rendel amit akar tőlem akár francia sorszámos pezsgőt is 20E/palackért, de mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását.

Ez így korrekt? Mert a legtöbb liba ezen megütközik, hogy de sóher vagyok.... de miért lennék én sóher? Amíg nem tudom mit kapok minek feccöljek 5 ft-ot is valakire- és ez oda vissza igaz.

2018. aug. 23. 19:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Bunkóság ilyet mondani. Amint valami túlextrásat kér, ott kell hagyni a kis aranyásót a kecibe! Ez a legjobb megoldás. Rugalmasságot kell mutatni, legalább első randin. Ez nagyon kritikus pont!!

Nyilván egy nő, aki komoly-egyenrangú kapcsolatot szeretne, az nem úgy kezdi, hogy akkor első randin jól megfej -> azaz pl egy ilyen 20 ezres pezsgőrendelésnél rögtön el is dőlt, hogy nem ő az a nő, akit kerestél, lehet továbblépni! 🙂

Ezen túlmenően, egy normális randin...

A férfinek illik felajánlani, hogy fizeti a nő részét, a nőnek pedig illik ezt elutasítani. Persze a férfi ragaszkodik, és egy normális 7-14 ezres éttermi számlát szerintem teljesen alap dolog állni.

Persze ha az ember fel akar vágni, és a vár alatti kilátásos étteremben kell randizni 50-100 ezerért, akkor számolni kell azzal, hogy a nő is csak egy aranyásó 🙂

Nálam egy randi nem a felvágásról szól, hanem arról, hogy nyugodt-kellemes körülmények közt lehessen beszélgetni, megismerni egymást... ehhez meg egy laza séta a parkban, vagy egy kis erdei túra is elég, amik full ingyenesek 🙂 volt több ilyenem is. Nekem az ilyen kell. Viszont ha te mondjuk a felvágós vagy (nem tudom milyen vagy, és milyen nőket keresel, csak mérlegelem a lehetőségeket), akkor van egy ilyen veszély, hogy az 30 ezresre tervezett vacsiból 100 ezer lesz, valóban. Ismerek ilyen „hölgyet” is 🙂

26f

2018. aug. 23. 19:35
 22/31 A kérdező kommentje:

"Nálam egy randi nem a felvágásról szól, hanem arról, hogy nyugodt-kellemes körülmények közt lehessen beszélgetni, megismerni egymást... ehhez meg egy laza séta a parkban, va"

na ez meg a másik agyhalál hogy "üljünk be valahova" aztán miért is kell bárhova beülni?

Miért egy parkban a szigeten nem lehet egyet sétálni? miért ott nem lehet beszélgetni? Akár padra leülve?

Ja az már nem olyan menő? hogy a pincér odab**sz eléd valami méregdrága löttyöt az már úgy jó?

2018. aug. 23. 19:38
 23/31 anonim ***** válasza:
65%

#20: basszus, nő vagyok, de volt már rá példa, hogy egy kollégát meghívtam kávéra...

Vagy megkínálom cigivel (ez is kb egy kávé ára), vagy ő engem. És nem számoljuk, ki mennyinél tart.

Van, hogy viszek be sütit a srácoknak, akkor se számolom ki, mennyibe kerül egy szelet!

Odáig ők, hogy több ezres éttermi számla első alkalommal túlzás...

De te egy kávé árán lovagolsz? Ennyire sóher nem lehetsz!

2018. aug. 23. 19:40
 24/31 anonim ***** válasza:
7%

3.Ha neked az a férfiasság hogy fizeted a nő részét akkor gratulálok,gondolom te vagy az aki karácsonykor kirakja hogy megcsókolja a nő lábát.

Amúgy kérdező,mi bajod a p'cs borotválásával? szerintem te is elvárod hogy a r'bancnak ne legyen dzsungel

2018. aug. 23. 19:51
 25/31 anonim ***** válasza:
82%

Ha a férfi elhív egy nőt randizni, alap, hogy állja a számlát. Nem azért hívod el a nőt, hogy az a te kérésedre fogyasszon valamit a saját jövedelméből. Azért hívod el, hogy az egyetlenegy életéből időt szánjon rád. Ő ezzel fizet, a rád szánt idejével és figyelmével. Ahogy te is. Ha ezen felül a program (amire te hívtad el őt) anyagi vonzattal is jár, annak a finanszírozásához neki semmi köze. Ő már akkor megadta neked amit kértél tőle, amikor találkoztatok. Ha minden héten új nővel randizol, akkor is. Mi köze lenne egy konkrét lánynak ahhoz, hogy te már egy vagyont költöttél másik lányokra? Semmi.

A helyzet más, ha a nő hívja el a férfit. Ebben az esetben is illendő a férfinak felajánlania a számla fizetését, de ha ezt a nő elutasítja, akkor rendben van, nem probléma, fizesse ő. Viszont nem megosztva! Az én részem - te részed kiszámolgatása, kifizetése kicsinyes és kellemetlen. Alapjáraton az első randit az fizesse, aki elhívta a másikat és punktum. Olyan randit kell szervezni, ami a kereseteddel arányosan megfizethető attól függetlenül, hogy az sikeres lesz-e vagy sem.

Aki ezt igazságtalannak tartja, annak nem igazán való a párkeresés még, fejlődjön morálisan hozzá.

2018. aug. 23. 22:05
 26/31 anonim ***** válasza:
engem érdekel már
2018. aug. 23. 22:26
 27/31 anonim ***** válasza:

Nemtom én nőkéntna közös kassza hive vagyok 50%mindenkitöl. Ha mondjuk a párom 3000ért fogyaszt én 4500ért dobom én a borravalót.

Igazából én rühellem ha egy ember fizet. Hs aztmondja meghívlak akkor oké. De ha nem beszéljük meg akkor közös.

2018. aug. 23. 22:48
 28/31 A kérdező kommentje:

"Nemtom én nőkéntna közös kassza hive vagyok 50%mindenkitöl. H"

Hát ez az 50% már semmiben se különbözik az én megoldásomtól.

Most mi a különbség hogy 10.000 a számla és fizet mindenki 5-5E-t és a pincérnek adnak 10E-t, vagy külön rendlenek és külön fizetnek 5-5E-t?

2018. aug. 24. 09:06
 29/31 anonim ***** válasza:
Uh olvasd újra és érteni fogod, kár hogy buta vagy
2018. aug. 24. 11:11
 30/31 A kérdező kommentje:
voltakepp nekem mindegy ki mit mond en egy luvnyanak se fizetek egy pohar vizet se.
2018. aug. 24. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!