Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Bunkóság első randin tisztázni...

Bunkóság első randin tisztázni még az elején hogy mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását?

Figyelt kérdés

Első randin beülünk egy szolid kávézóba kisvendéglőbe, mindenki azt rendel amit akar tőlem akár francia sorszámos pezsgőt is 20E/palackért, de mindenki fizeti szépen a saját fogyasztását.

Ez így korrekt? Mert a legtöbb liba ezen megütközik, hogy de sóher vagyok.... de miért lennék én sóher? Amíg nem tudom mit kapok minek feccöljek 5 ft-ot is valakire- és ez oda vissza igaz.

2018. aug. 23. 19:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Ez magánügyed, csak akkor ne csodálkozz, ha nem áll veled szóba senki, mert ilyen fukar alak mindenkinek ellenszenves!
2018. aug. 23. 19:15
 12/31 anonim ***** válasza:
73%

Ejjha, de savanyu a szolo valakinek. Mizu baratom, “ elpazaroltal” vkire 1000 ftot es a vegen nem jott ossze? Sulyos osszeg, valoban :D

Nem baj, ezzel a stilussal nem fenyeget a veszely, hogy vki helyett is te fizess, mert tuti h meg odaig se jutsz el a nokkel, hogy randizni vidd oket. Ez mondjuk nem baj, mert legalabb az elejen fenn akadsz a szuron.

2018. aug. 23. 19:15
 13/31 A kérdező kommentje:
Az a nő akineél ez a szűrő annál akadjak is fenn még a nulladik körön.
2018. aug. 23. 19:17
 14/31 A kérdező kommentje:

"mert ilyen fukar alak mindenkinek ellenszenves!"

nem fukar vagyok. Következetes. Más! Minek adjak én valakinek 5 ft-ot is? Miért mit adó Ő NEKEM? Semmit? Ja akkor pont annyit is kap.

2018. aug. 23. 19:18
 15/31 anonim ***** válasza:
72%
Mondom én hogy ez a munkaügyis :D
2018. aug. 23. 19:18
 16/31 A kérdező kommentje:

"Mondom én h"

Mondjad. És akkor mi van ha mondod? Semmi.

2018. aug. 23. 19:20
 17/31 anonim ***** válasza:
51%

Igazad van!

Ha megsértődik, nem hozzád való.

Ha viszont összejöttök és komolra fordul a dolog, összeköltözéstek után mindenki főzzön magára, amit bevásárolt.

2018. aug. 23. 19:26
 18/31 anonim ***** válasza:
31%
Lány vagyok, de én nem várnám el, hogy az első randin, ismerkedésnél fizessenek helyettem. Lehet, hogy szerintetek ez ilyen alap gesztus, hogy a pasinak kell fizetnie mindent, de gondoljatok bele, ha valaki sokat randizik, mennyi pénzt költene el random idegenekre pusztán "kedvességből"? Amíg nem biztos, hogy kölcsönös a szimpátia és ez a randi nem csak egyszeri alkalom, addig szerintem is ez lenne a normális, hogy mindenki kifizeti a sajátját és kész.
2018. aug. 23. 19:26
 19/31 A kérdező kommentje:
Így van!! Miért is adnék neki akármit is? Miért, ő mit ad nekem? Na azt adom én is neki!
2018. aug. 23. 19:28
 20/31 A kérdező kommentje:

De tényleg nem értem mi a gond. Én iszom egy kávét és fizetem. Ő iszik egy akármit és fizeti.

Hol itt a gond? Tényleg nem értem. Én fizessem neki? MIre fel?

Lehet (sőt valószínű) hogy az életben nem látjuk egymást többet.

2018. aug. 23. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!