Ismeretlen lányok köszönése az utcán ismerkedési kísérlet? És mit gondoltak ezek a libák mit reagálok egy pillanat alatt?
Mit gondoltok a szituról? Nyaralok megyek a strandra éppen. Az utcán jön szembe két vadidegen csaj. Meglátnak, az egyik megböki a másikat. Majd odaköszön nekem: helloka...
Erre én ránézek visszaköszönök (Hello) és megyek tovább.
De mit gondoltak mit fogok reagálni egy pillanat alatt? Vadidegen libák köszöngetnek-mit kellett volna ott helyben 1 pillanat alatt reagálnom?
1.eset: A lányok nem ismertek Téged, de helyesnek tartottak ezért köszöntek. Jól tetted hogy visszaköszöntél. Legközelebb beszélgess velük.
2.eset: Te nem ismerted fel őket, de ők felismertek Téged.
Bármelyik eset is volt ne libázd le őket azért mert köszöntek neked.
Én is ugyanazt kérdezem mint a kérdező: köszönés vissza az még oké az reflex na de tovább? Beszélgetni vadifegenekkel?
Mégis miről? És ne nyomjuk a maszlagot hogy bármiről. Bármiről nem lehet beszélni csak vmiről.
Nem tudom mièrt libàzod,mondjuk dumàlhatnàl velük.
De ha ilyen vèlemènyed van a nőkről akkor maradjon a sör meg a kezed.
de körülményesek vagytok istenem ... hát nem egy déli mentalitás az tuti. nekem volt h szó szeirnt, a zebrán mentem át, mikor rám köszönt, és leálltunk dumálni utána a járdán, este már a hotelszobámban volt :)
sose értem az ilyet h "miről beszéljek vele?" tényleg ennyire feszeng mindenki? akármiről ... ami eszedbe jut
"Mégis miről? És ne nyomjuk a maszlagot hogy bármiről. Bármiről nem lehet beszélni csak vmiről."
hűűű hallod, ha ez ilyen fejtörés na meg ilyen a hozzáállásod, sztem ne is erőlködj, jól látod, nem lehet semmiről beszélni. az a baj h aki így áll hozzá, az teljesen mindegy mit csinál, csak görcsölés lesz ... hát nem irigyellek, ebből így nem lesz sok kaland
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!