Melyik frusztrál jobban, amikor vendégségben vagy?
a., ha már nem tudsz többet enni, de mégis minden áron beléd akarják erőltetni az ételt
b., ha nagy wc-zned kell, és minden hallatszik
a, verziót el lehet utasítani, én legalább is eltudom mert sokszor nem érdekel engem az ha ezzel megbántok valakit, ha nem tudok többet enni, nem eszek egyszerűen, rosszul lenni meg nem akarok, többet ér a saját egészségem mint más lelki problémája.
b, Ez valóban ciki, bár volt rá példa amikor szinte már rajzolt a vége s muszáj volt kivonulnom, akkor mázlim volt hogy olyan helyen voltam ahol az emeleten voltunk, és az alsó szinten volt a wc így jó messze a többiektől eltudtam végezni a dolgomat, de így is idegesített a dolog hogy vajon hallották-e vagy valami. Elég ciki volt.
Mondjuk a munkahelyemen jártam úgy hogy műszak kellős közepén jött rám a nagy dolog, sajnos eléggé csikarta már a hasamat így szólnom kellett a váltó kollégámnak hogy vigye addig a gépet helyettem ameddig elvégzem a nagy dolgomat mert szünet éppen nem volt, és sürgősen kellett mennem. Ezzel nem volt semmi baj, csak az volt a ciki hogy ugye a legközelebbi wc-ig mentem el ami már az iroda részen van ami jó csendes hely és bizony voltak hangok amit szerintem simán hallottak.
Alap esetben a B kevésbé idegesítene, mert idegen helyen nem tudom elvégezni a dolgom. Még osztálykirándulásokon is akár 3 napon át tartogattam, mert egyszerűen nem tudom azzal a tudattal elengedni magam, hogy bárki meghallhat vagy bejöhet és érezheti a szagot :D Szóval valószínűleg nem esne nehezemre hazáig tartogatni.
Viszont ha gyomorproblémáim lennének és nem bírnám ki, akkor az A zavarna a legkevésbé.
a) jobban frusztrál. De ez sem vált ki nagy érzelmeket belőlem. Ha nem hagynak békén, akkor elmegyek onnan. (Pl egy jó hangosat szarni, csak hogy témánál maradjunk).
b) pedig egyáltalán nem. Simán telibefosok bármit, ha úgy van.
💩💩💩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!