Egy lúzer vagyok? Vagy túl reagálom? Hogyan győzzem meg anyám?
Most megyek gimnáziumba és szinte mindenkinek van instagramja meg facebooja meg snapchatje meg minden szara.. Nekem nincs egyik se. Facebook annyira nem vonz (a többi meg főleg nem), viszont instagram igen. Nem akarok én nagy “insta star” lenni, csak annyit szeretnék, hogy a barátaimmal, a volt és a leendő osztálytársaimmal tartsam a kapcsolatot és hogy ne legyek totális lúzer. Szeretnék egyszer az életben legalább egy picit menő lenni. A mostani barátaim közül szinte mindenkinek van. Csináljak én is? Ha igen, hogy gyozzem meg anyámat? (Ne gyertek azzal a “szuper” ötlettel, hogy “ne mond el neki”, én egy ilyen kaliberű dolgot nem titkolok el, 2: meg hogy kb olyan mint Sherlock: mindenre rájön!! :D
Előre is köszi! :)
Ja, és lány vagyok. 😀
Milyen kaliberű dolog az, hogy regisztrálsz egy közösségi oldalra?
Amúgy meg én megmondanám az igazat, azaz hogy szeretnék néha chatelgetni a barátnőimmel, leendő osztálytársaimmal, plusz sok osztályt, tanulást érintő infót is ott osztanak meg egymással a gyerekek.
A lényeges elemet nem említed, azaz hogy a szülő egyáltalán tisztában van-e a számítógép és az internet mikéntjeivel. Be tudja-e kapcsolni a gépet, tudja-e, mi az internet, mik az említett oldalak, mire használhatók stb.
Nem mindegy, hogy vaskalapos, ördögűzésszerű tiltásról, vagy tudatos gyereknevelésről beszélünk.
#1 sajnos ez nem igaz, amit leírtál messengeren történik
#2 90%-bán a toppon van, szinte mindent tud
#3 nálunk ez nem így megy 🤷♀️
Mindenki: akkor most legyen instagrammom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!