Egyetemi bulira nem járok. Lúzer vagyok akkor?
van 1-2 csaj akik még nem voltak bulin, de ők ilyen furcsàk, anyuci szoknyàjàba bújnak így 19-20 évesen is, szóval az van amit a mama mond.
azért ilyen akarat gyenge barátnőket se szeretnék. régebben 16-17 évesen hetente akár többször is buliztam. de megcsömölöttem tőle, egyáltalán nem vágyok már
köszi a válaszokat. gólyataborban nem voltam, de a felsőbb évesek elvileg azt sulykoltàk a többieknek , hogy aki nem megy be legalább heti 1x buliból az egyetemre (alvás nélkül) az nem is igazi egyetemista.
persze ahogy láttam az ilyen megmondom emberek 2010 óta végzik a 3,5eves szakot. (van aki még mindig másodéves)
mindegy nem fogok kényszerből buliba járni, mert ez az elvàràs. leginkább tanulni es kicsit baratkozni jöttem ide
Nem mindenki töltődik fel a bulitól.
Ha csak időpocsékolásnak érzed vagy fárasztónak, inkább ne menj, mert az senkinek sem lesz jó.
Én is inkább otthon pihengetős típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!