Kapcsolatok kialakítása? (Nem egy nyivákolós kérdés)
Már egy huzamosabb ideje nem szokványos beosztásom van, (4hét munka 2hét szabad) mikor dolgozom általában nem tartózkodom magyarországon.
Ismerkedéssel nem volt gondom, de a beosztásom mellett nagyon megcsappant az érdeklődésem/érdeklődés irántam, aminek úgy gondolom, hogy az oka a társalgási téma erős megfogyása és a távolság. Nincs miről beszélnem, felkelek, mozgok egy kicsit, reggelizem, dolgozom, ebed, tanulas, mozgas, tanulas és alvás, emellett ugye ott van az is, hogy nem csinálok semmit közösen senkivel és az igényem is 0ra esett abban az idöben is mikor otthon vagyok.
A beszélgetések 3-4hónapnál nem igen tartanak több ideig, utána eltompul az egész.
Több barátnőmmel is a beosztásom miatt lett vége, hisz ugye a mai rohanó világban nem elvárható, hogy bárki kibírja 4hétig a párja nélkül, utána a következő 2héten a másik félnek van maximum 4szabadnapja, de veletlenul sem egymas utan, hogy beleférjen egy hosszabb kikapcsolódás.
Baráti társaságok ugyan ez, 4hét kimaradás, egy közös ivászat, horgászat, buli, airsoft, tura vagy bármiből az már ugye jelentős beszédtéma és közös élmény kiesés.
Valaki van/volt hasonló helyzetben?
Valakinek bármi ötlete?
22F
Hát, figyelj, akivel 4 hét kimaradás után már nincs közös témád, az nem barát, csak haver. Vannak olyan barátaim, akivel ritkábban találkozom, pedig én itthon dolgozom, csak az is össze bír sűrűsödni.
A barátnő már más helyzet, fura időbeosztással tényleg nehéz fenntartani egy kapcsolatot, pláne a kezdeti szakaszban... Lehet, hogy abban a külföldi országban kéne csajt keresned, akkor többet együtt lehetnétek.
Nincs olyan orszag, ahol legtobbet lennek, elofordult mar, hogy egy nap 4 orszagban voltam, baratno ezzel a munkaval csak akkor johet szoba, ha kepes ott hagyni mindent otthon es felveszi ezt a ritmust.
Bar ugye ezt 2het ismeretseg utan nekem gyors lenne.
Baratok, na igen ugye a gyerekkoriak azok mas tema es meg 1-2 barat.
Nekem ahoz is evek kellenek, hogy valaki a baratom legyen, ahoz azert at kell elni nehany dolgot egyutt.
Gondolom hogy sofőr lehetsz de nem biztos, valamit valamiért, azért ha sofőr vagy akkor másképp is lehet alakítani a dolgokat például 2 hét munka 1 hét pihenő,így azért jobban lehet tartani a kapcsolatokat és még egy barátnő is bele fér bár ahoz azért elég kitartónak kell lennie mert 2 hét is sok idő nem hogy 4,bármit meg lehet tenni csak akarni kell és tenni ért, soha nem szabad fel adni.
Sok sikert és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!