Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan, aki ezért nem jár...

Van olyan, aki ezért nem jár MondoConra?

Figyelt kérdés

Az illető szívesen elmenne, de nincsenek barátai, emellett még gátlásos is, így kénytelen otthon maradni.

Én személy szerint ilyen vagyok.

Fiúk, lányok válasza egyaránt jöhet!

2018. júl. 16. 10:32
1 2
 11/16 anonim válasza:
Írd ki csoportba hogy ki barátkozna és menne veled
2018. júl. 17. 23:15
 12/16 anonim válasza:

Nekem sincsenek animés barátaim, ráadásul elég visszahúzódó vagyok. Két éve cosplayezem, de még nem mertem elmenni versenyre...idén elhatároztam, hogy elmegyek, de csak 18 év fölött lehet, és még csak 16 vagyok. Írtam a szervezőknek de nem válaszoltak...

Ez elég nagy csalódás volt...

2018. júl. 21. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Legalább egyszer mindenképpen megéri elmenni!

Először a mostani téli conon voltam, ahol be voltunk zsúfolva az épületbe a rossz időjárás miatt. Ez annyira nem jött be, kicsit rosszul is lettem a nagy tömegtől, viszont a barátaimmal jól szórakoztunk.

A második Conos élményem most, a nyári Conon szereztem.

Mind a két napra elmentem és (nem versenyszerűen, de) cosplayeztem.

Az első nap az egyik ismerősömmel mentem. Kb délben értünk ki és zárásig maradtunk. Jól szórakoztunk, sokan jöttek oda hozzám fótót kérni a cosplayem miatt. Velük váltottam pár szót is :)

Szombaton nem vettem semmit, kaját magam vittem, így nem költöttem pénzt.

A második nap már egyedül kellett mennem, szintén cosplay volt rajtam és nagyon sokan odajöttek hozzám. Volt egy kis csapat, akik megkérdezték tőlem, hogy lenne-e kedvem velük tartani. Én pedig mentem, hisz egyedül voltam. Nagyon jól szórakoztunk, a csapat tagjai pedig a haverjaim lettek! Egyáltalán nem bántam meg, hogy egyedül mentem. Szerintem nagy önbizalom növelő és így nagyobb az esélye annak, hogy ismerkedj.

Vasárnap sem költöttem sok pénzt, csupán teát vettem és egy pólót. (együtt kb 6000 Ft)

Szóval ahhoz, hogy jól szórakozz, nem kell összevásárolnod mindent. Kaját is vihetsz be, szóval arra sem kell költeni.

És tényleg, mindenképp ajánlom, hogy egyszer látogass el conra! Ez egy nagyon barátságos közösség, mindenki elfogad és befogad. Mint írtam, egyedül is megéri. Csak menj oda az emberekhez! Hidd el, nem gáz ;)

Alapvetően én is gátlásos ember vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy a Conos emberek eszméletlen kedves emberek! Szóval ne félj tőlük. ;)

2018. júl. 22. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Pénzt fiatalabbon a semmiből is megoldottam (elég sok mindenhez értek). Aki akar és kreatív az el tudja intézni.

Szerintem erős kifejezés, hogy barátokat szerez az ember ilyen eseményeken, inkább csak jó arc ismerősök (már akihez kedvem van).

Az igaz barátság teljesen más fogalom, sokan tévhitben vannak.

8-as kommentjének nagy részével egyet értek szintúgy.

Engem nem csak a progik romlása zavar, hanem az hogy a cosplay-ek zöme igénytelen munkákkal, nem precíz, nincs önkritika...stb - művészeti/alkotó szemmel számomra a karakterek meggyalázása.

(aki CPzik ne vegye bántásnak, ez csak az én véleményem)

Hmm társaság: Nos ez az én esetemben érdekesen szokott anno alakulni.

(már nem járok el conokra)

Ránézésre kb valami kiöltözött nőnek néznek, sokan másnak gondolnak, amikor meg megismernek nagyot néznek, hogy sok művészeti ághoz értek, szerelek/barkácsolok is, kockulok, sportolok s persze anime-manga kedvelő vagyok.

Azért írtam le ezt, mert köze lesz ehhez:

Animés ismerősöm nekem nincs a társaságomban, amikor felhoztam témának és hogy valaki eljön-e velem kikerekedett szemekkel néztek.

Nyitott emberekkel ismerkedek, így mindig akadt valaki/k aki/k kísér/nek.

Szval szerintem megoldható a hogyan juss el s kivel része, az más kérdés mennyire fogod értékelni az ottani dolgokat, persze legelsőre biztos lefoglal a sok újdonság. :)

Sok sikert és érezd jól magad, még a hétköznapokban is, mivel úgy lehet bele is botlasz valakibe, aki elmenne veled.

2018. júl. 25. 16:11
 15/16 anonim válasza:
Én a legutóbbi válaszra reflektálnék. Egyáltalán nem vagyok animés, semmi közöm a kultúrához, nem is annyira tudom meg érteni, hogy ebben mi a jó. De aki szereti az csinálja. Én is most egész hétvégén kint vagyok, mert haverral vagyok, időbaszásnak tényleg jó, és tudod nem feltétlenül mindenki azért megy, hogy vágott szemű csiri-biri lényekről beszélgessen 10 órán át. Erre van ott a gamer épület. Én élveztem, bár az inkább animés haverom azt mondta, hogy ez így nem jó, mert idén alig voltak jó programok.Én azért jöttem, mert én ezt egy kalap alá veszem a PlayIT-tel. A Rámen pedig vagy 1 liter, ha egy nagyot veszel, és 1000ft. :D
2018. okt. 21. 07:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Én egyedül is elmentem, több olyan barátom is van, akikkel conon ismerkedtem meg. 22-26 éves korom között.
2020. ápr. 3. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!