Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek mennyire nehéz magázni...

Nektek mennyire nehéz magázni vkit aki egykorú nagyjából mint ti, de pl orvos ezért magáznod kell? Volt ebből kellemetlenség?

Figyelt kérdés

Járok fogorvos és a dokinő szerintem velem egykorú lehet,de max 30, több tuti nem. Mindig belépek a rendelőbe akkor persze Jó napottal köszönök és viszláttal távozok.De ő persze letegez.Néha nagyon nehéz megállnom,nehogy letegezzem ,mert mivel sokat járok sajnos hozzá, így van mikor váltunk pár mondatot,másról is nem csak a fogaimmal kapcsolatban :D Ilyenkor próbálok úgy általánosságban beszélni.

De mégis annyira nehéz.De nyilván amíg ő nem mondja,hogy tegezhettem addig így lesz. Csak hát fura.

Nektek volt hasonló?

26/N

2018. márc. 3. 15:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elég kényelmetlen ez a helyzet. Én is így vagyok ezzel, ha pl. egy hivatalos helyen is egykorú az ügyintéző. Legtöbbször letegeznek, de ha én is tegezni szeretném, akkor azt nem szeretik. Nem is értem.
2018. márc. 3. 15:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Én bankban is letegeztem az ügyintézőt,jó, nézett nagyokat. Szerintem nem mert szólni.

Valóban kényelmetlen helyzet ez.

2018. márc. 3. 16:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Viszont ha ő tegez akkor én miért ne?
2018. márc. 3. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem esik nehezemre.

Viszont ha letegeznek, fapofával visszategezek én is (vagy hangsúlyosan magázni kezdek, ha olyan a helyzet).

2018. márc. 3. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem, már nem. 32 évesen már megszoktam. De 20-as éveim elején nekem is fura volt. :)
2018. márc. 3. 16:08
 6/13 anonim válasza:

Nekem iskolában a kb 23-24 éves tanáromat nehéz magáznom és zavaró még a testvérem is idősebb mint ő xd

Viszont a nagyvilágban igaz hogy csak 18 éves vagyok de aki engem tegez azt vissza tegezem ( idős bácsit nénit természetesen nem ) Szerintem ez a normális.

2018. márc. 3. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálam ez pont ellenkező. Tegezés esik nehezemre, amikor direkt megkérnek rá.
2018. márc. 3. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi ezen a kényelmetlen? Nem a haverod, rokonod, nálam alap, ogy senkit nem tegezek.
2018. márc. 3. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem esik nehezemre, mert alap a magazas, tegezes meg csak azzal aki megkert ra.
2018. márc. 3. 16:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nem tartozom azok közé, akik traumaként élik meg, ha magázódniuk kell. Orvosnál, hivatalokban automatikusan magázok mindenkit, egyszerűen azért, mert így illik. Más helyzetekben is csak azt tegezem, aki megkér rá.
2018. márc. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!