Nektek mennyire nehéz magázni vkit aki egykorú nagyjából mint ti, de pl orvos ezért magáznod kell? Volt ebből kellemetlenség?
Járok fogorvos és a dokinő szerintem velem egykorú lehet,de max 30, több tuti nem. Mindig belépek a rendelőbe akkor persze Jó napottal köszönök és viszláttal távozok.De ő persze letegez.Néha nagyon nehéz megállnom,nehogy letegezzem ,mert mivel sokat járok sajnos hozzá, így van mikor váltunk pár mondatot,másról is nem csak a fogaimmal kapcsolatban :D Ilyenkor próbálok úgy általánosságban beszélni.
De mégis annyira nehéz.De nyilván amíg ő nem mondja,hogy tegezhettem addig így lesz. Csak hát fura.
Nektek volt hasonló?
26/N
Én bankban is letegeztem az ügyintézőt,jó, nézett nagyokat. Szerintem nem mert szólni.
Valóban kényelmetlen helyzet ez.
Egyáltalán nem esik nehezemre.
Viszont ha letegeznek, fapofával visszategezek én is (vagy hangsúlyosan magázni kezdek, ha olyan a helyzet).
Nekem iskolában a kb 23-24 éves tanáromat nehéz magáznom és zavaró még a testvérem is idősebb mint ő xd
Viszont a nagyvilágban igaz hogy csak 18 éves vagyok de aki engem tegez azt vissza tegezem ( idős bácsit nénit természetesen nem ) Szerintem ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!