Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek mennyire nehéz magázni...

Nektek mennyire nehéz magázni vkit aki egykorú nagyjából mint ti, de pl orvos ezért magáznod kell? Volt ebből kellemetlenség?

Figyelt kérdés

Járok fogorvos és a dokinő szerintem velem egykorú lehet,de max 30, több tuti nem. Mindig belépek a rendelőbe akkor persze Jó napottal köszönök és viszláttal távozok.De ő persze letegez.Néha nagyon nehéz megállnom,nehogy letegezzem ,mert mivel sokat járok sajnos hozzá, így van mikor váltunk pár mondatot,másról is nem csak a fogaimmal kapcsolatban :D Ilyenkor próbálok úgy általánosságban beszélni.

De mégis annyira nehéz.De nyilván amíg ő nem mondja,hogy tegezhettem addig így lesz. Csak hát fura.

Nektek volt hasonló?

26/N

2018. márc. 3. 15:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen.

Viszont akkor engem miért tegez le??? Én meg egy páciens vagyok.

Sok helyen tapasztalom,hogy le tegeznek,szinte mindenhol. Én is mondhatnám ennyi erővel,senki haverja,barátosnője nem vagyok,hogy tegezzen.

2018. márc. 3. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Fura, hogy orvosként letegez, ezzel így tényleg elég kényelmetlen helyzetbe hoz. Főleg hogy magázva válaszoltál, ha visszategezted volna, most nem lenne probléma :) legközelebb kérdezd meg, hogy tegezheted-e, az a legtisztább.

Orvosokkal, hivatalos személyekkel alap a magázódás, máshol például boltokban meg szoktam várni, hogy sziával vagy jó napottal köszön-e és ahhoz igazodok. 35 évesen két kisgyerekkel is általában tegezni szoktak, ami fura, de nekem tetszik. Valószínűleg egy 50 év múlva kihal majd nálunk is a magázódás mint az angolban

2018. márc. 3. 22:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, én is furcsállom,hogy tegez orvos létére.

Lehet úgy kellett volna ahogy írod, rögtön vissza tegezni :D

Amúgy nem értem,hogy attól,mert vkit tegeznék miért szűnne meg a tisztelet felé. Ugye sokan azért szeretik ha magázzák őket,mert hogy így tisztelik.

Szerintem ez tök hülyeség.

De lehet majd kihal a magázódás.

2018. márc. 4. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!