Mennyire gáz ilyen képet feltölteni az internetre?
Készült rólam egy eléggé jó kép, viszont a kezemben tartok egy üveg sört... Szerintetek ez nagyon nagy probléma, vannak tanár, felnőtt ismerőseim, de annyira már nem is vagyok fiatal. Lassan betöltöm a 18-at. Szerintetek lehet ebből probléma? Előre is köszi! Illetve egyáltalán nem tűnök ittasnak, illetve nem is voltam részeg, csak péntek este volt, gondoltam egy-két sör nem árthat meg...
17/L
Aki kislányként elég menő a piálgatáshoz, az vállalja a következményeket is!
24f
Dehogy is, semmi gáz nincs ebben ha tényleg normálisan és józanul nézel ki rajta :D
Esetleg nem tudsz oda tenni valami vicces kis matricát?
Velem is volt már ilyen tavaly, én inkább nem raktam ki.
25 éves vagyok, szóval nem is az, hogy "valami baj" lehetettó volna belőle... Nem tudom igazából megfogalmazni, hogy mi a bajom vele, de most se raknám ki.
Nem "menő", ha kultúrált emberként akarsz feltűnni, akkor hanyagold a kép közzétételét, vagy készíttes egy másik felvételt, amin normálisan mutatkozol. Ám itt nem a képpel van egyedül a gond, hanem azzal, hogy kiscsajként ilyen alkoholizálásba belemerülsz, és úgy gondolom ezért nem érdemelsz vállveregetést!!!!! A normális, igényes NŐK, KISLÁNYOK ennél különbek. Nem tudom, hogy ti tinik mit láttok ebben olyan klassz dolognak, mikor ez nevetséges, és szánalommal tölt el. Habár te nem vagy különb, és " menő", de mégos menőzöl, piálsz, égeted magad, akkor vállald a felelősséget, ha netán az alkoholizálásod kiszivárog, ami rossz fényt vet az iskolában IS! rád. A szüleid is foghatnának rövidebb pórázon, hogy ne a züllés útjára lépj, mert így sehol, a büdös életben nem kapod meg a NŐKNEK járó tiszteletet, se férfiaktól, sem nőktől egyaránt, ráadásul ez a továbbtanulásban (ha szándékodban áll tovább tanulni!) is meghatározó körülmény lehet, s itt nem kifejezetten a fotóra, hanem a piálós, kicsapongó életmódodra emelem a hangsúlyt. Szerinted egy normális férfi szemében milyen csaj vagy?! "Menő", vagy egyszerű mint a faék. Én az utolsóra szavazok!
Eleve, ha ez a legnagyobb problémád, hogy írásban a neten kérdezed, hogy egy züllős képedet, amin piálsz egy lebujban,hogy ki teregesd e a tanáraid, szüleid, a világ elé, akkor a te értékrended szerint, mint "nő", nem az igényesség, és a tanulás az első! "Gratulálok", ha már "menő" akarsz lenni, akkor vállad, hogy " menő" vagy!!!
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!