Mennyire gáz ilyen képet feltölteni az internetre?
Figyelt kérdés
Készült rólam egy eléggé jó kép, viszont a kezemben tartok egy üveg sört... Szerintetek ez nagyon nagy probléma, vannak tanár, felnőtt ismerőseim, de annyira már nem is vagyok fiatal. Lassan betöltöm a 18-at. Szerintetek lehet ebből probléma? Előre is köszi! Illetve egyáltalán nem tűnök ittasnak, illetve nem is voltam részeg, csak péntek este volt, gondoltam egy-két sör nem árthat meg...
17/L
2016. nov. 13. 15:16
11/11 anonim válasza:
Miquel nevű felhasználó: Így van! És kedves kérdező: a jobb munkáltató nem toleráns egy ilyen esettel kapcsolatban! Rossz fényt vethet ez rajtad kívül másra is, na jó, tegyük fel, hogy pályaudvaron takarítod a wc-ket, ott nem számít az igénytelen kép egy igénytelen munkahelyen nem olyan perdöntő, mintha szoc. idösgondozó lennél, vagy egy vendéglátó helyen, esetleg egy oktatási intézményben, bárhol, ahol emberekkel kéne foglalkoznod, ott ez nem elfogadott, így igen gáz, és NAGYON GÁZ! De rádnézve minden esetben az, mert bárhol is dolgoznál, te egy tini alkoholista képét tükrözöd az emberek szemében, hiába a képen nincs a sör a szádban, attól még te eljársz otthonról piálgatni. Ráadásul az ilyen tini lányokra szoktak a fiúk rámenni, mivel ebből az is leszürhető, hogy egy züllő lányt könnyen meg lehet d...ni, és erre nem kell büszkének lenni, mert a fiúk sem a személyiségedért visznek, ha visznek, szóval semmibe vesznek. Bakker, 17 ÉVES VAGY, ÉS ÚGY KELL ERRÖL FELVILÁGOSÍTANI, AMIT MAGADTÓL TUDHATNÁL? EZ SZINTÉN GÁZ! MAJDNEM FELNŐTT KORÚ VAGY, ÚGY IS KÉNE VISELKEDNED, DE TE MEGREKEDTÉL EGY KAMASZ, LÁZADÓ KORABELI GYEREK SZINTJÉN! NŐLJ FEL, HAMAR ELJÖN AZ A NAP, AMIKOR MAGADNAK KELL MEGKERESNI AZ ALKOHOLOZGATÁS ÁRÁT! Feltéve, ha a szüleid hajlandók lesznek kitartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!