Szerintetek én "vérbunkó" vagyok ezért?
Látni kellett volna az arcomat mikor olvastam azt a pár sort... Komolyan!
Nem ragozom: Igen! Vééééééérbunkó tahó állat avgy, amiért nem nyaltad körbe a gyereket és szégyelld el magadat, hogy ilyen irigy szrzsák vagy!
Jézusom, miylen emberek vannak!
Ki a fenét érdekel??? Te meg ne foglalkozz. Legközelebb most már tudod, hogy ennek az embernek elhintesz egy "hello4"-t és ha folytatná a beszélgetést, akkor közlöd vele, hogy otthon bekapcsolva hagytad a tűzheylet!
Egyébként arról is biztos lehetsz, hogy tedd megjegyzést a külsődre, a ruhádra és ha mondtál valamit a magánéletedről, akkor arról is. Ez tuti! :)
Úgyhogy szégyelldd el magadat, jah mégse...!
ha én is ilyen besavanyodott elbszott nyomoronc leszek aki másból se áll, csak mások kibeszéléséből mert az élete egy kalap szr, akkor kérlek keressetek meg és üssetek agyon!
Köszönöm kicsit megnyugodtam, bár az is igaz amit itt más is ír, hogy igazából az ismerősök gyermekei sem nagyon szoktak érdekelni, az valóban kínosabb, de egy ilyen részemre "senki" esetében nagyon leesett az állam.
Egyébként eszembe jutott még egy jellegzetes és velem sűrűn előforduló szitu, amikor ezt nagyon érzem. Mikor egy üzletben az előző bevásárlókocsiban vagy babakocsiban ül és gőgicsél egy pici gyerek és látom, hogy az anyuka rámsasol, hogy reagálok valamit? Úgy érzem azt várná kezdjek el örvendezni vagy vigyorogni, de lehet ez már csak az üldözési mániám.
Nem bunkóság ez.
Általában a nők szokták dicsérgetni össze-vissza a másik gyerekét, a pasikra ez annyira nem jellemző :)
Leszrom másnak a gyerekét. Vannak olyan idióta nők akik azért tolnak ki magukból gyereket, hogy aztán végighurcolhassák a városon és mindenki őket ajnározza. Szerintem igencsak kevés, ha valaki ennyit tud felmutatni.
35N
Valóban azért néznek rád mert várnak valami ajnározást. Múltkor a munkahelyemre bejött egy gyeses anyuka a gyerekeivel (mindenki ki volt akadva de senki nem mert szólni), és órákon keresztül lógatta az emberek képébe a pár hónapos gyereket, hogy kicsikarjon valami dicséretet. Addig a másik rohangált meg hisztizett. Órákon keresztül zavart mindenkit de nem vette észre magát. Lehet, hogy amikor valaki megszül akkor beáll valami az agyába amitől nem tudja megítélni reálisan mikor elég belőle meg a gyerekből.
Egy rokonom pl folyton át akart jönni aludni a pár hónapos gyerekkel mert ócska helyen lakott és nem szeretett ott lenni. Mi meg mentünk reggel dolgozni és nem tűnt fel neki, hogy négykézláb közlekedünk mert senki nem aludt a gyerek üvöltése miatt. Végül meg kellett neki mondani, hogy legyen kedves befejezni nálunk ezt a pizsamapartizást a kisbabával, persze volt sírás-rívás rögtön és egyből mi lettünk a bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!