Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek én "vérbunkó"...

Szerintetek én "vérbunkó" vagyok ezért?

Figyelt kérdés
Röviden annyi történt, hogy találkoztam a buszon egy régi ismerős nőcivel legyen X, az egykori ált.sulis osztálytársam tesója, szóval semmi barátság vagy ilyesmi, csak ismerem. Vele volt a kisfia, aki folyamatosan nyüzsizett mellettünk, mi meg általánosságokról beszéltünk, jelentéktelen dolgokról. Most meg találkoztam egy vele közös ismerőssel aki elmondta, hogy engem vérbunkónak nevezett, mert a kisfiát meg sem dícsértem, mekkora taplóvá lettem, azt sem kérdeztem meg jaj hány éves pedig az imike mindig mindenhol sikert arat olyan tündibündi, biztos irigy vagyok, stb. Kiakadtam, eszembe sem jutott ez az egész akkor, minek legyek képmutató. Szerintetek udvariatlanság nem tudomást venni a más "édes" gyerekéről tényleg?
2018. febr. 16. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor egy üzletben az előző bevásárlókocsiban vagy babakocsiban ül és gőgicsél egy pici gyerek és látom, hogy az anyuka rámsasol, hogy reagálok valamit" Ez nem paranoia. :DDDDDDDDD

66% Te jó Isten, nem normálisak az ilyen emberek-ismerősöd.

2018. febr. 16. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennél azért bunkó, hogy nem gügyögtél a gyereknek? Ezt úgy mondom, hogy én alapvetően szeretem a gyerekeket, de azért nem vagy bunkó, mert nem kérdeztél felőle semmit.
2018. febr. 16. 12:19
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

35N, Veled valami nagy gond van agyilag.

Kérdező: Nem vagy vérbunkó emiatt.

2018. febr. 16. 13:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Vele van baj. Sok anyuka nem viseli el ha nem az ő szeme fénye körül forog a világ. Elvárják, hogy nyalizz nekik, és dicsőségként tekintenek arra, hogy szültek.
2018. febr. 16. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Dehogy bunkóság mondom ezt kisgyerekes anyaként. Én sem kérdezősködök mindenki gyerekéről, ha egyszer nem érdekel. Akié érdekel, vagy aranyosnak találom akkor igen.

Azt sem tartom bunkónak, ha a gyerek a boltban gőgicsél és te nem cukiskodsz. Viszont ha a gyerek neked gőgicsél, rád mosolyog, és nem reagálsz, akkor bunkó vagy. Hiszen ő még csak most tanul kommunikálni. :D

2018. febr. 16. 15:22
 16/17 anonim ***** válasza:
X egy nyomorult véranyuka :D
2018. febr. 17. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy bunkó nyugi.Amúgy hallottam valahol, hogy ha valaki elmeséli neked, hogy más azt mondta, hogy te ilyen meg olyan vagy akkor az illető ezzel egyetért.Mármint aki meséli.És ebben van valami.Én is kérdeztem meg már embert, hogy miért meséled el, hogy az XYJUli mit mondott rólam?Élvezed, hogy rosszul érzem magam tőle?

Szóval van benne valami...

2018. febr. 18. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!