Ezért nem kedvel a legtöbb lány?
Hm a nők nagyon ismerik egymást, szerintem olyan dolgot is éreznek rajtad amit te magadról meg nem is tudsz. Pl nekem ez a teljes "szentség" amit magadról gondolsz nagyon ellenszenves meg így leírtak alapján is.
Az hogy szép csaj vagy az is felbosszantja a nőket mert mindenre irigyek általában nem a pasijuk miatt, hanem alapból.
Továbbá hogy te nem hivod magadra a figyelmet ??
A leírásodból is egyértelműen egoizmus látszik ugyan ilyen volt a volt barátnőm mint te amúgy 😀 Az összes no utalta folyamat megbámultak vele...nekem itt valami bűzlik. Személyes vélemény de szerintem egoista vagy.
Szerintem meg pont, hogy az értelmes nők, előbb megismernek és utána döntik el, hogy kedvelnek-e vagy sem.
Ha valaki azért utál, mert a férfiak megnéznek, akkor nem is érdemes velük foglalkoznod.
"sosem sincs kint a mellem."
Miért volna mit kitenni a kirakatba?
Helyedben már csak azért is kihívan öltöznék, hogy a csajokat mérgeljem, röhögnék a hülyeségükön. Igazad van, éretlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!