Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezért nem kedvel a legtöbb lány?

Ezért nem kedvel a legtöbb lány?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Azt vettem észre hogy a fiúkkal nagyon jól kijövök mert nem ellenségeskednek. A lányokkal már más a helyzet. Vannak barátnőim de sok lány nem kedvel. Olyanok is akiket nem ismerek vagy max csak köszönőviszonyban vagyunk. Többször kerültem olyan helyzetbe amikor egy szórakozóhelyen vagy az utcán egy lány pasija megnéz és utána a lány rám néz csúnyán. Mintha én tehetnék arról, hogy a pasija bámul. Nem öltözködöm kihívóan ha valaki ezzel jönne. Sosincs kint a mellem. Általában hosszúnadrág van rajtam nem hordok rövidnadrágot meg szoknyát sem. Adok magamra ízlésesen öltözködöm, sminket se viszem túlzásba. Sok lány néz rám ferdeszemmel. Főleg mikor ott a pasija pedig ra se nézek, nem flörtölök egyikkel sem. A tegnapi buliban például. Odajött hozzám egy fiú haverom és beszélgettünk. Ott volt egy lány a barátnőjével akivel alakulgat köztük valami. Miután meglátták hogy beszélgetek vele, csúnyán néztek meg hátulról direkt nekem jött az egyik és röhögtek. Nagyon elegem van abbol hogy semmit se csinálok és mégis én vagyok a rossz. Ezért van kevés barátnőm? Vetélytársát látnak bennem?
2017. júl. 9. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Párom is utálja a nőket meg szerintem minden értelmes nő :D
2017. júl. 9. 15:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Az értelmes nők utálják a nőket? Szerintem ez inkább gyerekes dolog.
2017. júl. 9. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Hm a nők nagyon ismerik egymást, szerintem olyan dolgot is éreznek rajtad amit te magadról meg nem is tudsz. Pl nekem ez a teljes "szentség" amit magadról gondolsz nagyon ellenszenves meg így leírtak alapján is.

Az hogy szép csaj vagy az is felbosszantja a nőket mert mindenre irigyek általában nem a pasijuk miatt, hanem alapból.

Továbbá hogy te nem hivod magadra a figyelmet ??

A leírásodból is egyértelműen egoizmus látszik ugyan ilyen volt a volt barátnőm mint te amúgy 😀 Az összes no utalta folyamat megbámultak vele...nekem itt valami bűzlik. Személyes vélemény de szerintem egoista vagy.

2017. júl. 9. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont, hogy az értelmes nők, előbb megismernek és utána döntik el, hogy kedvelnek-e vagy sem.

Ha valaki azért utál, mert a férfiak megnéznek, akkor nem is érdemes velük foglalkoznod.

2017. júl. 9. 15:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Sosem voltam egoista. Pont hogy kevés az önbizalmam.
2017. júl. 9. 16:08
 6/7 A kérdező kommentje:
vagyok*
2017. júl. 9. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:

"sosem sincs kint a mellem."

Miért volna mit kitenni a kirakatba?

Helyedben már csak azért is kihívan öltöznék, hogy a csajokat mérgeljem, röhögnék a hülyeségükön. Igazad van, éretlenek.

2017. júl. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!