Miért tetszenek a sötét barna hajú és szemű lányok a legtöbb fiúnak?
szerintem túlságosan nagy hangsúlyt fektetsz bizonyos tulajdonságokra, amiknek egyáltalán nem biztos, hogy van bármi köze a megcsaláshoz. attól, hogy valamilyen haj/szemszín tetszik valakinek, még nem biztos, hogy akar tőle annál többet, hogy megnézi magának. az pedig, hogy valakivel összejön, lefekszik, vagy még a barátnőjét is megcsalja vele, sokkal inkább a szexuális kisugárzásától, viselkedésétől, kaphatóságától és egy csomó személyiséggel és viselkedéssel kapcsolatos dologtól függ, amihez a szem és hajszín legfeljebb hozzáad valamit, de biztosan nem játszik központi szerepet benne.
ahogy már más is írta, az is sokkal fontosabb ebben a kérdésben, hogy te milyen pasikat választasz és mennyire ismered meg őket. illetve szerintem az a legfontosabb kérdés, hogy milyen is a kapcsolatod velük. a megcsalás szempontjából a két legfontosabb tulajdonság, hogy maga a személy mennyire csapongó, mennyire hajlamos kikacsintgatni a kapcsolatból és félrelépni, vagy ennek ellentéteként mennyire monogám és hűséges beállítottságú, illetve hogy az adott kapcsolat mennyire teljesedik ki és mennyire érzi magát jól benne, minden vágyát kielégíti, vagy vannak a kapcsolatnak olyan hiányosságai, amik miatt máshol akarja a kielégítetlenül maradt vágyait csillapítani.
szerintem egyébként a szőkésbarna haj és kék szem szebb, mint a barna haj és barna szem, de mindkettő állhat egyformán jól és rosszul is valakinek, mert az összhatás és a személyiséggel együtt alkotott összkép számít egy kapcsolatban.
Legtöbb lány barna hajú és szemű ahogy én észrevettem és nem is rossz párosítás.
Nekem személy szerint a szőke haj kék szem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!