Köteles vagyok a kapott képeket visszaküldeni és törölni? Megromlott a viszonyunk és ezért kéri. Lehet valami jogi következménye ha nem teljesítem ezt? Attól ha visszaküldöm és nem törlöm lehet problémám?
Fájlokat visszaküldeni????? Mivan????? :)))))
Senki nem kötelezhet arra, hogy facebook tag legyél. Márpedig ha ott akar veled küldetni, akkor előfeltéte az, hogy tag vagy. (Én letiltanám a helyedben és kész.)
Továbbá semmiféle adatvédelmi aggály nem állhat fel veled szemben, hiszen ő valószínűleg önként bocsátotta rendelkezésedre ezeket.
Ha a további, általad történő birtoklásuk neki már valamiért nem kívánatos, akkor esetleg szépen megkérhet, hogy töröld a rendszereidből őket. De ez nem úgy működik, mint egy papír alapú kép, hogy neked adom, visszakérem. Ha újra elküldöd neki, attól még nálad megmarad.
Visszaküldeni :D Ezen röhögök vagy tíz perce.
Mindenesetre küldd el neki a képeket, hadd legyenek meg neki is (ha még nincsenek, szellemi szintje alapján ez nem világos a számomra.)
Visszaküldeni.... Ti aztán értelmes pár lehettek.
Igen, fel fog jelenteni, 2-6 év között letöltendő, fegyházban persze.
Ti hogyan lettetek ennyire hülyék? Anyátok nem beszélt hozzátok mikor kicsik voltatok, vagy nem járhattatok iskolába, vagy hogy lesz egy emberből ennyire visszamaradott lény?
A törvény kitér arra is azt hiszem, hogy milyen képeket birtokolsz a gépeden, pl pedofiloknál ez már bűncselekmény, de hogy más személyről képek, biztos van erre is valamilyen passzus.
Na ha meg kiteszed a netre a tudta nélkül, az viszont már komoly probléma, polgári perrel elég rendesen megkaszálhat.
Miért, neki nincs meg? :D
Nem kell törölnöd a saját gépedről.
"Visszaküldeni :D Ezen röhögök vagy tíz perce.
Mindenesetre küldd el neki a képeket, hadd legyenek meg neki is (ha még nincsenek, szellemi szintje alapján ez nem világos a számomra.)"
Azért kellenek a képek neki mert a gépéről kitörölte.Ő küldte a képeket és azt kéri vissza. Lehet nem fogalmaztam világosan. Sértő és minősítő jelzőket mindenki tartsa meg magának. Nem az idézetre vonatkozik hanem aki olyant írt
Nem vagy köteles "+visszaküldeni", csak mert neki nincs meg. Mondd meg, neked sincs már.
De amúgy miért lenne akkora gond küldeni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!