Lányok! Iskolában szoktatok kakilni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 18:42
4/14 A kérdező kommentje:
#3 mondd már el hogy lehet erre élvezkedni? Csak mert az van a kérdésben hogy lány?
Azért kérdeztem mert én lány vagyok és nem szoktam
2018. júl. 2. 20:07
5/14 anonim válasza:
A takarítónők valszeg sokat tudnának róla mesélni, milyen borzalmak várnak rájuk a női WC-ben (is). :D
6/14 anonim válasza:
Egyszer jött rám a gimiben az 5 év alatt, máskor sosem voltam, mert nem kellett.
7/14 anonim válasza:
Engem miért is kellett lepontotni?
Jajj bocsánat, elfelejtettem, hogy ti jobban tudjátok, mikor és hol végzem a dolgom, mint én :/
8/14 anonim válasza:
Nem. Sosem kockaztattam meg, hogy mig tojok, valaki benyisson, es hallja a hangokat meg erezze a szagokat... Aztan meg kell varni mig kimennek, mert ciki ha a budos wc-t adod at a kovetkezonek. Bar az is ciki, hogy vegig bent kuksolsz csendben, lehuzni se mered, stb...
Ahh, bonyolult dolog :D
9/14 lewega válasza:
A lányom távol járt középiskolába, kollégiumban lakott. Hétfőtől péntekig nem végezte el a nagydolgát, csak mikor pénteken hazajött. Nem tudom hogy bírta ki.
10/14 librikus válasza:
Csacsik vagytok lányok. Aki eszik kakilni is kénytelen. Nem csoda, ha a nőknek állandó nehézségeik vannak a székletükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!