Szerintetek miről marad le az, aki nem regisztrál a facebook-ra?
Bár tagja vagyok én is de kizárólag azért hogy kiváltsam vele a telefonálást, pl ha meg kell nézetni a kocsit, akkor írok a szerelőnek hogy mikor vihetem, kb ennyi.
Munkahelyen ha épp ráérek akkor azt szeretem hasznosan eltölteni, és az nem telefon nyomkodás.
Lehet túlzás de a mi időnkben nem igazán volt divatja a telefonnak, és csak annak volt akinek a szülei leselejtezés helyett odaadták, de egy nokia 3310-en mi nyomkodni való volt? Semmi.
Tehát én ebben a szellemben nőttem fel, és nem is keresem a legújabb, legjobb telefonokat, jelenleg egy 3 éves egyszerű samsungom van, amivel hívni lehet, fényképekre még elég.
A frászbuk falun létfontosságú, mivel mindenki ismer mindenkit.
Röhejes is, mikor szerelmes üzenetek jönnek-mennek, közben előtte kapták rajta a férjet a kukoricásban. (Erről nem a facebook ír.)
Nekem azért fontos, szelektál az agyam, rohadtul nem tudom megjegyezni, kinek hány unokája van, ki miben zseni (mind az!!), sőt még a nevüket sem tudom, mert nem érdekel.
Találkozás előtt belenézek a profiljába, és rögtön nem tűnök olyan bunkónak, mert nem tudok róla semmit. Az nem baj, hogy róla nem, de az unokákról nem tudni, na, az főben járó bűn, megköveznek érte..
Szerintem végtelenül hasznos, mert már rég kirekesztett volna a falu, ha nem tudom végtelenül csodálattal, ámulattal bálványozni az unokát. Nálunk ez népbetegség, járvány.
Van egy nő, bejelölt, azt se tudom ki, de visszajelöltem.
Reggel beköszön, hogy jó reggelt, délben, jó étvágyat, délután: szép délutánt, este: szép..., éjszaka: jó éjt.
😀😀😀
Napközben meg kb. öt-hat idézet.
Elképesztően sok ideje lehet.
Na, erre NEM jó a facebook.
Én pár hónapja csináltam, eddig nem volt, mert nem éreztem szükségét. Most, hogy ősszel jön az egyetem, úgy éreztem belevágok, de csak a kapcsolattartás és az infók miatt. Bár ezek nagy része hülyeség.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!