Mi a véleményetek a közösségi oldalakról?
Egy hulladék mind, már bocs.
Mind a facebook, mind az insta.
Szerintem ezek az oldalak olyanok mint a kábítószer, nekem is van pár kollégám, napi szinten több órát "rajta vannak", horror.
Nézem ezeket a kollégáim, beszippantja őket a facebook, aminek sok értelme nincs is.
Én amúgy fennt voltam face-en, de mikor rájöttem itt embereket kell jelölgetni, ja és majd azok "visszajelölnek", na mondtam akkor törlöm is magam.
Ennyi.
A fészről írok, a másik nem érdekel.
Nagyvárosban élünk, nem itt születtünk. Nagyon jó volt, hogy régi főiskolás, sőt, általános iskolás barátokkal, ismerősökkel tudtunk kapcsolatot felvenni a fészbúkon úgy, hogy évekkel az előtt találkoztunk csak. A költözött már idegen helységbe, az tudja, milyen hasznosak az ilyen kapcsolatok.
Adtam-vettem már hasznos dolgokat is ilyen csoportokon keresztül. Szerintem ezek a pozitívumok. Az, hogy valaki ott éli az életét, és munkahelyén is posztolgat mindenféle baromságot, már a ló túlsó oldala.De olyan ez, mint a sörözés: nagy melegben jól esik "három liter sör...tüskével" :), de ha valaki ezzel indít reggel, és ezzel zár este, az már alkoholizmus.
Csak megkérdezte.
4-es vagyok.
Amúgy tényleg időpocsékolásnak érzem ezeket.
Ha valakit meg akarok keresni arra ott az email vagy a google plus.
Csak fb-om van, ez is kb három hónappal ezelőtt lett és csak az egyetem miatt, így könnyebb lesz ősztől. Csak a kapcsolattartás miatt csináltam, én nem posztolok semmit. A többi oldal végképp nem érdekel.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!