Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezek mennyire voltak bunkó...

Ezek mennyire voltak bunkó beszólások?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy elég indulatos (de alapjáraton nem túl agresszív), de intelligens és művelt ember vagyok.

Ma másfél órát túlóráztam, így fáradtan estem be a Sparba, hogy gyorsan vegyek valami vacsorára sajtot és felvágottat. A felvágottas pultnál egy fiatal molett csaj állt előttem és 5-6 féle felvágottat kért. Én igyekeztem türelmes lenni (közben mobiloztam), de mikor a végén még a salátákból is kért (ami egy másik pult és sokáig tart még kiszedik), önkéntelenül is beszóltam egy olyat, hogy "Nyugi van már, nem tört még ki a harmadik világháború". Utána ránéztem és mondtam, hogy "de téged elnézve, azt is simán túlélnéd" és nevettem egyet. Erre a csajszi elkezdett b*egolni, amire elkezdtem nevetni, és még a végén hozzátettem, hogy "nem kéne hepciáskodni, mert a végén még téged eszünk meg". :D Szerintem nagyon vicces volt.

Utána a pénztárnál is állok sorba, eltelik vagy 10 perc, erre előttem egy idősebb nő készpénzzel fizet, és vagy fél percen át bíbelődik az aprókkal. Kifizeti, erre még ott lassan pakolászik a szatyroknál, erre megint hirtelen elöntött az ideg, elővettem a Paypass kártyám, mutatom neki, és mondom, hogy "Nézze meg, bankkártya! Odatartom, és bumm már ki is van fizetve. Ez nem varázslat, technológiának hívják (ezt lassan tagoltan, a Csillagkapuból vettem a Daniel Jackson hírnökös jelenetből). Erre mondott valami olyasmit, hogy ezek a mai fiatalok... Én meg visszavágtam, hogy "sietni kéne, lassan indul a szekér". Amint látta még a pénztáros is kicsit elmosolyodott ezen.

Igazából ezen az egész nagyon feldobta a napom, sokkal jobb a kedvem, hogy így ki tudtam ereszteni a gőzt, de kicsit lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem bántottam.e meg ezeket az embereket. Szerintem alapvetően ezek inkább frappáns és humoros beszólások voltak, nem beszéltem csúnyán és nem szidtam senkijüket, de azért lehet rosszul esett nekik.

Szerintetek mennyire voltak bunkó beszólások ezek?

2018. jún. 7. 20:22
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Nem szoktam másokat bántani, de rendben, részemről is befejeztem. Én legalább tudok kulturált formában beszólni és nem kell hozzá, hogy minden második szavam káromkodás legyen.
2018. jún. 10. 08:21
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Te a saját bunkóságódat kultúrának nevezed? Kár, hogy nem voltam ott, kultúráltan a szádbaléptem volna!
2018. jún. 10. 08:40
 33/43 A kérdező kommentje:
Ahogy Alekosz is mondta a primitív ember első és egyetlen eszköze egy vitában az erőszak. Ha nem tetszik, amit mondtam, akkor ne a számba lépj, hanem válaszolj vissza hasonlóan frappánsan. :)
2018. jún. 10. 09:50
 34/43 anonim ***** válasza:
86%

"intelligens és művelt ember vagyok"

Akik ezt leírják általában nem azok. A műveltségnek és intelligenciának köze sincs, ahogy hogy valaki hogyan viselkedik.

Nézz utána a jelentésüknek. (Tudom a köznyevlen néha használják az intelligens szót, az udvarias szó szinonímájaként helytelenűl)

Amúgy egy paraszt vagy. Volt olyan, hogy kb 3 óra alvás egy rengeteg tanulás és munka után hasonló várakozós szituációkba keveredtem és eszembe sem jutott volna bárkit baszogatni.

2018. jún. 11. 12:54
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Az jelent valamit, ahogy viszelkedsz, nem az, hogy mit állítassz magadról. A kettő ellentétben van.
2018. jún. 13. 06:52
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

Van beképzelt netes barátom, de épp ez teszi viccessé a szituációkat, hogy senki sem szerénykedik.

Az egész attól függ hogy mosolygós, barátságos, cikizős türelmetlen mimikád volt vagy bosszankodó.

Így nem értem az elsőre miért mondjátok hogy bunkó. A világháborúra célzást vézna embernek is mondhatta volna, úgy is vicces, csak őket épp nem itélik el, ha nem testalkat akkor meg csak a saját türelmetlenségét bizonygatja, minősíti.

A másodikat sem értem hogy lehetne bunkó, az emberek rögtön a rosszat feltételezik és ha olyannal találkoznak aki idegen a saját megoldásuktól az máris kívülálló vagy lúzer, furcsa, nem csoda hogy szoc fóbiám van.

Szerintem a kérdező igenis figyelmes és önbizalommal született okoska (INTJ személyiségtípus), hisz ezt a szituációt is túlgondolja, mert én ilyen helyzetekben máson gondolkoznék és a lassú fókuszváltásommal, szintén várakoztatnám a mögöttem levőket, de ő max magát minősíti, bátor, nem szeret hibázni, és senki nem indokolta meg neki hogy miért lenne bunkó, csak véleményt írt. Én szeretem a pozitív embereket, amilyen nem vagyok, mert méginkább túlgondolok dolgokat, einstein személyiségtipusábal rendelkezem(INTP), de az intelligenciám lehet ettől még csak mensa szint, szociálisan borzalmas vagyok ADHD problémáim miatt is. Mindenki máshogy áll a dolgokhoz, ezért nem kell elítélni:D

2018. jún. 25. 03:48
 37/43 anonim ***** válasza:
25%
Az őszinteség sebezhetővé teszi az okos embereket hogy alulteljesítsenek, van aki magányos lesz, depresszióba esik, de a magabiztosak, így frappánsak, így szimpatikusak sikeressé válhatnak! Hisz még a lúzereknek is vannak büszke pillanatai. Az az igazán okos ember, aki tudja hogy kell élni és nyitott a világ minden részletére és az emberek véleményére..ennyi.
2018. jún. 25. 04:18
 38/43 anonim ***** válasza:
36%

Hmmmmmm wow

(Utsó kettő vagyok)

Tudom hogy borzalmasan fogalmazom, magyarázok és hiányos hogy ne legyen egy szöveg fal a válaszomból, elfelejtek leírni dolgokat, álltalában perfekcionista vagyok, így nem baj, de most siettem, késő bánat..

DE MIÉRT

Ha lepontoztok attól még hülye maradok.

Mivel nem értetek egyet?:)

Kénytelen leszek azt hinni csak szivatni akartok, de nem értetek velem egyet. A rosszabb eset hogy annyira kóros eset vagyok hogy nem is érdemes nekem indokolni.

Érzelmi intelligenciám, úgylátszik lankad, az együttérző. De az nem azt jelenti hogy több nincs bármelyikünknek. Najó álmonhalok😄

2018. jún. 26. 02:23
 39/43 anonim ***** válasza:
53%

Az őszinteségeset nem fő oknak mondtam, csak hogy ilyen is van azt mondjuk nem tudom már miért hoztam fel..

Sajnálom, még mindig nem értem mit rontottam el.

2018. jún. 26. 02:28
 40/43 anonim ***** válasza:
72%

Nem olyan vagy, aminek mondod magad, olyan, ahogy cselexel.

"Becsletes, lelkiismeretes vagyok, de lopok, mert én jópofának tartom,ha ezt teszem!"

2018. jún. 30. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!