Ezek mennyire voltak bunkó beszólások?
Tudni kell rólam, hogy elég indulatos (de alapjáraton nem túl agresszív), de intelligens és művelt ember vagyok.
Ma másfél órát túlóráztam, így fáradtan estem be a Sparba, hogy gyorsan vegyek valami vacsorára sajtot és felvágottat. A felvágottas pultnál egy fiatal molett csaj állt előttem és 5-6 féle felvágottat kért. Én igyekeztem türelmes lenni (közben mobiloztam), de mikor a végén még a salátákból is kért (ami egy másik pult és sokáig tart még kiszedik), önkéntelenül is beszóltam egy olyat, hogy "Nyugi van már, nem tört még ki a harmadik világháború". Utána ránéztem és mondtam, hogy "de téged elnézve, azt is simán túlélnéd" és nevettem egyet. Erre a csajszi elkezdett b*egolni, amire elkezdtem nevetni, és még a végén hozzátettem, hogy "nem kéne hepciáskodni, mert a végén még téged eszünk meg". :D Szerintem nagyon vicces volt.
Utána a pénztárnál is állok sorba, eltelik vagy 10 perc, erre előttem egy idősebb nő készpénzzel fizet, és vagy fél percen át bíbelődik az aprókkal. Kifizeti, erre még ott lassan pakolászik a szatyroknál, erre megint hirtelen elöntött az ideg, elővettem a Paypass kártyám, mutatom neki, és mondom, hogy "Nézze meg, bankkártya! Odatartom, és bumm már ki is van fizetve. Ez nem varázslat, technológiának hívják (ezt lassan tagoltan, a Csillagkapuból vettem a Daniel Jackson hírnökös jelenetből). Erre mondott valami olyasmit, hogy ezek a mai fiatalok... Én meg visszavágtam, hogy "sietni kéne, lassan indul a szekér". Amint látta még a pénztáros is kicsit elmosolyodott ezen.
Igazából ezen az egész nagyon feldobta a napom, sokkal jobb a kedvem, hogy így ki tudtam ereszteni a gőzt, de kicsit lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem bántottam.e meg ezeket az embereket. Szerintem alapvetően ezek inkább frappáns és humoros beszólások voltak, nem beszéltem csúnyán és nem szidtam senkijüket, de azért lehet rosszul esett nekik.
Szerintetek mennyire voltak bunkó beszólások ezek?
"Látjátok, pontosan erről beszélek.
Valamelyik válaszadó ezt írta nekem: "A kérdező tipikus kis elnyomott féreg lehet." Az ilyen beszólás nem humoros és nem is frappáns, ilyet tipikusan az unintelligens bunkó emberek mondanak.
Ellenben ha én azt írom neki, hogy "Károgj inkább a dolmányos varjú barátaidnak!", az sokkal inkább humoros és frappáns, és csak minimális mértékben bunkó, látszik hogy az intelligens ember mondata."
Nem humoros és frappáns egyik sem, valamint nem kevésbé bunkó az utóbbi. Az, hogy máshogy szólsz be, mint az átlag, attól még nem leszel intelligens.
Hányszor kell megerősíteni,hogy az emberek közel 93-95 %-ának ez megüti a mércét,már túl bunkó és illetlen...
Tényleg,próbáld ki jó ismerősön ezt,ha annyira frappáns volt!
Ebben semmi frappáns nem volt,ilyen az utolsó gyökerek szájából is elhangozhat.Ja,még hozzáteszem,hogy buta emberekéből,hogy kicsit megpiszkáljam azt a dagadó melledet és a hihetetlen intelligenciádat!
Hiába vagy okos,ha ilyenek a megnyilvánulásaid,meghökkentő és nem az jut az embernek az eszébe,hogy ez milyen egyéniség,mert értelmes,de mégis nagyon jó a humora.
Csak magad alá ásol a kepesztetéseddel.Te is írtad,hogy nem zavar,hogy ezzel másoknak ártottál,ezért az jön le nekem,hogy te csak x embertől szeretnél megkapni bizonyságot,hogy megnyugodjál,te nagyon f.a.sza ember vagy ettől. Nem vagy az.
Fogadd el,nem ez a norma,hogy így viselkedik valaki.
Hagyjátok rá, a kérdező napi szinten itt éli ki a frusztrációját.
Pár hete feltettem a környéken lévő hangos varjakról kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__9318651-han..
A "barátunk" meg abba kötött bele, hogy miért hangsúlyozom ki, hogy "dolmányos varjak".
Azóta szabályosan rám van szállva, több általam adott válasz után beír valami "dolmányos varjak" provokációt témától függetlenül, mint ahogy a mostani "Károgj inkább a dolmányos varjú barátaidnak!"rettentő frappáns válasz.
Beteg ez az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!