Más fiúknak is elege van abból hogy a bunkó s. fejek érvényesülnek a lányoknál?
Lehet hogy ez csak az én környezetemben van így ( bár elnézve a nagyobb vicc-oldalakat, rendszeresen csinálnak ezekből poénokat, úgyhogy gondolom nem csak nálam van így ), de főként a bunkó s. fejek érvényesülnek. Azok, akik semmit nem tesznek le az asztalra, az esetek többségében jól néznek ki és ennyi. Nagyképűek, egoisták, tiszteletlenek, azt hiszik nekik áll a világ, de nem képesek semmit önerőből felmutatni. Nem ismerik a "foglaltat", rámennek olyan lányokra akiknek barátjuk van.
Jó részük rendelkezik vagyonnal, persze nem saját, "apuci pénze", drága telefon, főként BMW vagy más drága kocsi ( persze nem saját pénzből, 20-23 évesen egy percet nem dolgozott még, de milliós kocsija van ). De némelyik még csak nem is gazdag családból származik, egyszerűen magabiztos, egoista p.cs. És ők érvényesülnek a rendes srácok helyett.
Nem, engem nem zavar. Sőt, örülök nekik, hogy vannak. Ugyanis amelyik nő rájuk bukik, azzal én nem lennék sokáig együtt, mert nem passzolunk össze.
Ebből kiindulva, rengeteg időt spórolnak meg nekem a "rosszfiúk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!