Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az ember milyen zenét halgasso...

Az ember milyen zenét halgasson hogy köze legyen a nagy tárasághoz? (pl. : menő legyen a szép lányoknál stb. ) (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha én PL rappet hallgatok akkor nem fog kedvelni senki. De mi a helyzet az elctronikus zenével "nem emo" hanem electro house... féle Tehát a közösség jobban szereti a pörgős dance mix-et mint a Majka dumáit nem? :O És a zyelés haj.. meg a vidámság meghoozza a közösségi hangulatot nem??

2013. júl. 18. 10:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"pl. : menő legyen a szép lányoknál stb."

Elképzelem ahogy egy szilikoncica(mert gondolom te ezt értetted 'szép' alatt, te menő) odamegy hozzád, hogy: - Fúh, micsoda zenét hallgatsz...máris odáig vagyok érted! Menjünk fel szobára, de ne kapcsold ki a lejátszót!

2013. júl. 18. 10:25
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha normális társaságban vagy, akkor tökmindegy, mit hallgatsz, nem azért fog téged kedvelni vagy utálni valaki, mert nem azt hallgatsz, ami """menő""".

Ha meg mégis, válts társaságot.

2013. júl. 18. 10:26
 3/15 A kérdező kommentje:
de én ilyen buliasabb társaságra gondoltam,... kérdem én: házibuliba lehet elektronikus zenén kívül... pl:rappre táncolni?
2013. júl. 18. 10:29
 4/15 anonim ***** válasza:
ja,hogy te biztosítod a zenét? ezt nem írtad. nyomj be onemusicradio-t, vagy hasonló rádiót, esetleg szedj le slágereket.
2013. júl. 18. 10:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen.. Mert ugye jó zene nélkül nem buli, a buli.. ha nincs tánc/stb... akkor mi értelme? mindenki unatkozik oszt hazamegy..
2013. júl. 18. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem használj valami klubslágeres összeállítást.
2013. júl. 18. 10:43
 7/15 anonim ***** válasza:
És legyen pár lassú is benne.
2013. júl. 18. 10:45
 8/15 anonim ***** válasza:

Külföldről néhány:

LMFAO - party rock

Calvin Harris / Rihanna - we found love

Kesha - tik tok

BEP - pump it

will.i.am - Scream & Shout ft Birtney

marina and the diamonds how to be a heartbreaker

2013. júl. 18. 10:57
 9/15 A kérdező kommentje:
De én (és a társaság :) )ilyen dance mix re gondoltunk nem pedig offical fajtákra.. tehát elecro house.. ha abból tudtok akor léci írjatok.. köszi
2013. júl. 18. 11:02
 10/15 anonim ***** válasza:

Anyám borogass.

Youtube-on vannak fent ilyen 1,5-2 órás remixek, egyet beteszel és el van intézve... Egyébként mi sosem szoktunk táncolni, beszélgetünk, vízipipázgatunk és próbélunk olyan zenéket keresni, amik mindenkinek tetszenek, mivel eléggé vegyes ízlésű társaság vagyunk.

2013. júl. 18. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!