Szerintetek egy introvertált "fejlődik", ha bizonyos időközönként eljár társas programokra (ahol a többséget nem ismeri), vagy inkább csak felesleges stressz az életében?
Gyerekek, azért ne keverjük a szorongást az introvertáltsággal!
Persze, van hogy együtt jelentkezik a kettő, de a szorongás kezelhető dolog, sokszor tapasztalaton alapszik. Az introvertáltság ezzel szemben egy veleszületett dolog és csak arról szól, hogy az ember mekkora társaságban érzi magát és mennyire igényli a társaságot. Ha valakinek Kilenceskéhez hasonlóan görcsben áll a gyomra, az nem (csak) introvertált, az szorong.
Kérdező: neked kell tudnod, hogy mire van igényed. Én per pill fél karomat odaadnám 2 hét magányért a kutyámmal és a könyveimmel, úgyhogy én nem vagyok jó tanácsadó.
Köszönöm a válaszokat :)
Nem akarok a társaság közepe lenni, szeretek egyedül lenni. Szóval nem arra vonatkozik a kérdés, hogy "kiforduljak magamból", csak hogy a jövőben származik-e ebből előnyöm, könnyebben megy-e majd a beilleszkedés pl. a leendő munkahelyemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!