Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit gondoltok a "Hozz...

Ti mit gondoltok a "Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom" kampányáról?

Figyelt kérdés
Én nem is tudom, hogy mit gondoljak. Igaza is van, meg nem is.

2018. jún. 1. 00:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
14%

Persze, az abortusz abban az esetben tényleg indokolt, ha veszélyezteti az anya életét. Ekkor még a keresztények is megengedik.

De az, amikor egy cigarettafüggő roma nő önkényesen eldönti, hogy inkább a káros szenvedélyeinek él, mint hogy ellásson egy gyereket, vagy egy kikent-kifent csajszi, aki csak attól retteg, hogy a szülés után nem lesz ugyanolyan az alakja, az már tényleg csak az önzésről szól.

2018. jún. 5. 13:12
 32/40 anonim ***** válasza:
76%
"De az, amikor egy cigarettafüggő roma nő önkényesen eldönti, hogy inkább a káros szenvedélyeinek él, mint hogy ellásson egy gyereket, vagy egy kikent-kifent csajszi, aki csak attól retteg, hogy a szülés után nem lesz ugyanolyan az alakja, az már tényleg csak az önzésről szól." - Te ide figyelj, tényleg rá akarsz kényszeríteni egy ártatlan kis életre ilyen embereket, akik biztos, hogy szörnyű anyák lennének? Milyen sorsa lesz egy gyereknek, aki ilyenekhez születik? Roncsot csinálnak szerencsétlenből. Nincs még elég defektes?
2018. jún. 5. 13:19
 33/40 anonim ***** válasza:
91%

“Jóval elmúltál 30, de még otthon élsz, és inkább még buliznál egy kicsit?”

Mintha csak ez a két véglet létezne:

Aki elmúlt 30 éves, házas, van saját háza, és már szült, és az, aki egyedülálló, a szüleivel lakik és csak a bulin jár az esze.... Fúú...

Agyonütném ezt a nőt, amilyen lekezelő stílusban pofázik!

Azoknak a 30 éveseknek a többsége, akiknek nincs kapcsolatuk és otthon élnek, általában nem a tanulatlan bulizós “zabigyerekek”, hanem egyetemisták, vagy még nem tudnak megengedni maguknak egy saját lakást, vagy nem hajlandók milliókat költeni egy pár négyetméteres albérletre!

Ismerek olyan családot, akik a szüleiknél kezdték a családalapítást, és csak êvekkel később vettek házat.

Ezek a dolgok teljesen függetlenek egymástól!

2018. jún. 5. 13:21
 34/40 anonim ***** válasza:
85%

"De az, amikor egy cigarettafüggő roma nő önkényesen eldönti, hogy inkább a káros szenvedélyeinek él, mint hogy ellásson egy gyereket, vagy egy kikent-kifent csajszi, aki csak attól retteg, hogy a szülés után nem lesz ugyanolyan az alakja, az már tényleg csak az önzésről szól."

Lehet. De neki is csak egy gyermeke van. Amikor valaki bevállal 4-et hogy kapja utána más pénzéből a segélyt és a kedvezményeket az nem önzésről szól.

Mert a te példád nem árt magán kívül senkinek. Utóbbi megélhetési nagycsaládos pedig a mi pénzünket viszi.

2018. jún. 5. 14:43
 35/40 anonim ***** válasza:
80%
"De az, amikor egy cigarettafüggő roma nő önkényesen eldönti, hogy inkább a káros szenvedélyeinek él, mint hogy ellásson egy gyereket, vagy egy kikent-kifent csajszi, aki csak attól retteg, hogy a szülés után nem lesz ugyanolyan az alakja, az már tényleg csak az önzésről szól." És akkor mi van? Kevesebb lesz kettő fejhető rabszolgával? Mert ez arról szól.. nem gyerekeket akarnak szerezni ezzel a gusztustalan videóval, hanem ADÓFIZETŐKET.
2018. jún. 5. 16:31
 36/40 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjátok már ezt a néma sikolyos baromságot.

Eleve egy megrendezett kampányvideó, pont az ilyen hiszékeny, álérzékeny emberek részére, illetve a videón szereplő magzat jóval több mint 12 hetes.

Hiába van ember formája, egy ekkora magzat még nem ember, az agya nincs kifejlődve, ahogy nincsenek meg azok a receptorai sem, amikre szüksége lenne ahhoz, hogy fájdalmat érezzen

2018. jún. 5. 17:28
 37/40 anonim ***** válasza:
80%

Mi van ha azért nem akarok szülni mert akkor nem tudom megadni magamnak azt amire én vagyom mert szar a fizetés . Jogom van hozza hogy azt tegyek amit akarok. Nem vagyom gyerekre kormányra kedvéért nem fogok potyogtatni

Másik nem akarok kiszolgáltatott lenni egy férfinak hogy ő dolgozik ő tart el amíg én otthon vagyok háztartásbeli és gyereket nevelek

Nevezzenek önzőnek de egy életem van és azt ugy akarom élni ahogy nekem jó

Videó nem hatott meg nem érdekelt

Nem tud ezzel “lelkiismeret furdalást” okozni

MagYar nemzet sorsa végképp nem érdekel

Magyar vagyok ide születtem ezt dobta a gép sajnos

Ki ölik az emberből a “haza szeretetet”

2018. jún. 9. 23:25
 38/40 anonim válasza:
61%

Egyáltalán nincs igaza, valószínűleg azt sem tudja miről beszél, gondolom alá rakták a pénzt a férjet a házat úgy könnyű. De sima kétkezi napi 12 óra munkából is alig lehet ki fizetni pl. egy albit, úgy hogy el is éldegélj a hónapban.

Megértem azokat akik úgy gondolják, hogy nem szülnek gyereket, mert nincs hova!!!!

2018. júl. 17. 10:41
 39/40 anonim válasza:
53%
Lehet nem 103 milliárdot kéne költeni a magyar adófizetők pénzéből a 0 focira (stadionok stb.) . Hanem kicsit jobbá tenni az országot... csak egy tipp.
2018. júl. 17. 10:42
 40/40 anonim ***** válasza:
83%

Így 2022-ben nagyot változott a magyar helyzet.

Szegényebbek mint valaha,teljesen kilátástalan a jövőjük.

Újra hatalomra segítették minden idők legkorruptabb kormányát ( ezért külön gratula).

Az EU sem segít már a magyar oligarchák még sebesebb felkúszásában a Forbes-listán.

Hála az égnek VÉGRE elzárták a pénzcsapot.

Ezért az átlag-polgárok dolgoznak még kevesebb pénzért még többet (mert ami jár, az jár). Váljék egészségükre.

Az egészségügy, oktatás stb. még mélyebbre csúszott.

Ahogy hallom/olvasom , némely kórházban péntek délutántól hétfő reggelig nemigen fogadják a szülő nőket. Fura, de ez van.

De van "jó" hír:szívhang törvény lépett érvénybe. Hamarosan kompletten be lesz tiltva az abortusz.VASTAPS!!!

A fogamzásgátlás (ahogy hallom/olvasom) luxus Magyarországon. Vagy csak "szégyellik" megvenni a kotont, tablettát. Mert "Fogyamagyar". Nehogy valaki meglássa, hogy nem a "Felsőbbrendű Magyar Nemzeth" gyarapításán fáradoznak, hanem csupán jól akarják érezni magukat. SKANALLUM (zabálják fel az ilyen népeket az afrikai kannibálok) !!!!!

Én a magam részéről CF vagyok. Különösen nagy figyelmet fordítottam arra, hogy olyan férjem legyen, aki ezt tényleg komolyan veszi és elfogadja. Ez nem vicc és nem egy múló szeszély. Véresen komolyan kell venni.

Hála az égnek soha nem voltam terhes. Nálam működik a fogamzásgátlás. De ha becsúszott volna egy terhesség, egészen biztosan elvetettem volna. Nekem aztán mutogathatnának videókat, meg szívhang-monitort. Nyugodtan meg lehet dobálni döglött mókusokkal. Teljesen hidegen hagy. Én rendelkezem a testem felett.

Én a magam részéről mindig is szégyelltem a magyar származásomat. A mentalitás miatt jöttem el onnan (és már 22 éve nem "mosogatok"😁). Az első két év nehéz volt, de ennyi bőven elég, hogy az ember tisztességesen megtanulja az adott ország nyelvét. Nekem sokat segített, hogy következetesen nagy ívben kerültem a magyarokat. Nem volt, aki elterelje a figyelmemet.

Rengetegszer kérdezték /kérdezik, honnan jöttem, mert (bár én nem hallom és bosszantó ) van akcentusom.Az "aus Ungarn"-t mindig megtoldom egy "ungern"-nel🤣🤣.

Az utóbbi fél évben már nem kell ezt megindokolnom.

Mostanában már az osztrák tv is leadja, amit lead. Nem hízelgő az Magyarországra nézvést, de engem maximálisan igazol.

Budaházy Edda agymenését idén szeptemberben gyakorlatilag "legalizálták" a legnagyobb szegénység és kilátástalanság elején. Azért nem írtam "kellős közepét", mert EZ még csak a kezdet.

El sem akarom képzelni, mi lesz mondjuk februárban.

Amennyiben persze Putyin-Pajtás nem söpri le egész Európát addig a térképről egy laza gombnyomással.

Mert annak az esélye napról napra növekszik.

2022. okt. 1. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!