Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit gondoltok a "Hozz...

Ti mit gondoltok a "Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom" kampányáról?

Figyelt kérdés
Én nem is tudom, hogy mit gondoljak. Igaza is van, meg nem is.

2018. jún. 1. 00:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az volt bántó, hogy csak annyit nyomat, hogy sz@rd erre a világra a gyerekeket, a megélhetésüket sz@rd le. Mindegy mit eszik, hol lakik majd, mindegy. Csak szüld a nyomorba a rabszolgákat.
2018. jún. 1. 06:53
 12/40 anonim ***** válasza:
70%

Meg kellene előtte nézni, hogy:

mennyi árva gyerek van Mo.-n legalább kb.-ra;

mennyi a válások aránya;

mennyi gyerek NEM foglalkozik a szülőjével, ha felnő (hála? másról való gondokodás?);

mennyi a fiatalkorú bűnelkövetések száma>;

mennyi az öngyilkossági mutatók száma;

mennyi a valós munkanélküliség száma.

2018. jún. 1. 07:16
 13/40 anonim ***** válasza:
73%
nekem Mengele jutott eszembe
2018. jún. 1. 08:35
 14/40 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez a kampány semmilyen irányba nem befolyásol semmit. Aki szeretne gyereket az ettől függetlenül is szülni fog. Aki nem szeretne, azt nem fogja meghatni egy ilyen felhívás.
2018. jún. 1. 09:21
 15/40 anonim ***** válasza:
79%

Szánalmasnak tartom. És dühítőnek mennyire hülyének nézik az embereket. Marhaságnak tartottam mikor pár helyen olvastam az "elletőprogram szót- hát most már elhiszem hogy van ilyen.

A videó lényege: Szüljél, akkor is ha nincs mire- az meg kit is érdekel ha nincs miből nevelni a gyerekedet- mert ha nem teszed, akkor rohadt hazaáruló vagy, meg önző vagy.Tudjátok, jönnek az afrikai kannibálok az ország ellen.

Mindent összevetve szánalmas, mert azért biztat szülésre hogy majd öregkorodban élősködhess a gyerekeden...

2018. jún. 1. 09:51
 16/40 anonim ***** válasza:
86%

Mérhetetlenül felháborítónak tartom.

Aki azért nem szül, mert egyszerűen nem akar gyereket, vagy más fontosabb számára, arra kitolás gyereket erőltetni (a gyereknek is, éppen elég félrenevelt pokolfajzat, és éppen elég jobb sorsra érdemes elhanyagolt kisgyermek szaladgál a világban)

Aki pedig nem saját elhatározásából, hanem külső okok miatt nem szül, az nyilván a SAJÁT lehetőségeit (anyagi és családi helyzetét, munkahelyi lehetőségeit, környékbeli gyermekellátási lehetőségeket, stb.) sokkal jobban ismeri, mint akárhány Eddácska a Duna-parti nagy istállóban...

2018. jún. 1. 10:07
 17/40 anonim ***** válasza:
89%

Pluszban: aki tényleg a gyerek érdekét nézni (azaz IGAZI SZÜLŐ), az nehogy már csak azért ebben az országban gyártsa a kis igavonó rabszolgákat, mert a kúrmányunk a hazaszeretet nevű érzelmi zsarolással kampányol! Teremtsenek olyan feltételeket (szabadság, anyagi biztonság, oktatás, egy szóval: ÉLHETŐ JÖVŐKÉP), hogy a felelősségteljes szőlő ITT lássa ÉRDEMESNEK családot alapítani, és nem a világ túlvégén.

Régebben még csak az egyedülálló ismerőseim költöztek tucatjával külföldre, de az elmúlt 3-4 évben már a családosok is költöznek, pedig nekik nagyon körülményes. És nem, nem jönnek vissza, csak látogatóba (és nem mosogatni mennek, felesleges ezzel vagdalkozni).

2018. jún. 1. 10:15
 18/40 anonim ***** válasza:
65%
Én is röhögtem rajta. Mondjuk nekem beteg humorom van.
2018. jún. 1. 11:05
 19/40 anonim ***** válasza:
87%

Ha elintézik nekem hozzá a megfelelő társat, és garantálják, hogy nem vagyok meddő (mert nekem megvan még ez a kockázat is), és biztosítják, hogy lesz munkám szülés után is, amiből legalább ugyanúgy meg lehet élni, mint a mostaniból...

Amíg ezekre nincs biztosíték, addig erről egyedül én döntök és semmilyen kampány nem érdekel.

2018. jún. 1. 12:00
 20/40 anonim ***** válasza:
77%
Felőlem nyomassák. Ha a párommal úgy döntünk, hogy gyerekvállalás, biztos nem egy ilyen hülyeség miatt tesszük, hanem mert ketten úgy döntünk, és azt is mi döntjük el, hogy itt Dániában neveljük-e fel vagy máshol. Ehhez a politikának semmi köze sincs.
2018. jún. 2. 02:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!