Ti mit gondoltok a "Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom" kampányáról?
"Nem inkább attól félsz hogy magadnak nem tudsz mindent megadni ha a gyermek jelen van?"
Nem. De tegyük fel hogy ez a helyzet. Ahoz mi köze van bárkinek?
"Szerinted rendben van hogy mások gyermekei majd kitermelik a nyugdíjadat?"
Na álljunk meg. Én is egész életem alatt nyugdíjat termelek. Akkor meg miért nem jár nekem?
"Büszke vagy arra hogy magyarnak születtél? De tőlünk nyugatra több pénzt adnak a munkádért, ezért összecsomagolsz és odébbállsz?"
Nem vagyok büszke hogy magyarnak születtem. Úgy elmegyek mint a szél. Majd ha akarsz akkor itt maradsz napi 1 kenyérért cserébe. Hidd el, nem foglak érte bűntudatba kergetni.
"Itt lenne rád szüksége a hazádnak, de te nyomós érvekkel alátámasztod miért jobb neked kint."
És arról mikor beszélünk nekem mire van szükségem. Mondjuk egy olyan gazdaságra ahol nem addigra lehet saját lyukam egy 70 éves beton falban mire feldobom a pacskert. Ha neked megfelel, én nem ítélkezek.
"Azzal áltatod magad, hogy majd úgyis visszajössz."
Azt hiszed? Eszem ágában sincs visszamenni.
"Elmész. Pedig tudod hogy itt élned-halnod kell."
Akkor élj meg halj meg ahogy jól esik. Idióta...
"* összes állatkínzásos példa hogy miért küzdenek az ellen, és miért nem a magyarság fennmaradása ellen *"
Az anyátok picájáért mit ártottak nektek az állatok? Ilyen retardált érveket. Lehet csak jobban szeretjük őket mint azokat az idiótákat akiknek nincs jobb dolga mint megmondani hogy éljük az életünket. És nem, a kutya nem alszik a kanapén. Meg tudtam neki engedni egy saját ágyat.
"Nem zavar az abortusz? Nem zavar hogy minden elvetett gyermekkel nem jön világra egy magyar?"
De, ha már belekeverted ezt a témát akkor zavar. De nem azért mert magyarok, hanem mert emberek és mert szerintem gyilkosság. Ha más nemzetű embert gyilkolnak meg az ugyan annyira zavar. Ritka sötétnek kell lenni ahoz hogy csak magyar ember halála hasson meg. Nyomorék...
És innen jön a klasszikus migráns duma. Csoda hogy Soros György neve nem volt benne.
Egy vicc ez az egész. Szüljétek csak a nyomorba a gyerekeket meg szenvedjetek segélyen. Addig az értelmesebbje megpróbálja azt az egy életét úgy leélni hogy neki is kellemes legyen és valamit hozzá is adjon a világhoz. Amíg ezt a lehetőséget Magyarország nem tudja biztosítani addig ez külföldet jelenti. Mindenki eldönti magának.
Van pár dolog, amivel egyetértek, de a nagy része süket térítgetős duma irreleváns és nevetséges érvekkel.
Lehet, hogy kevesebb magyar születik, de ugyanakkor a világ így is túl van népesedve. Ha így folytatjuk, akkor 100 éven belül ténylegesen élet-halál harcot kell vívni a vízért és az élelemért.
Nem gondolnám, hogy attól jobb lenne az ország, hogy minden magyarnak 5-8-10 gyereke lenne. Ezt csak a kormány súlykolja az emberekbe, mert egy sokgyerekes szülők gyereke ingyen megkap mindent, rengeteg kedvezményt adnak nekik, de akinek csak 1 vagy 2 gyerek sikerült, az érezze magát bűnösnek, és ezért nem is érdemel kedvezményeket.
Egyrészt: Bármilyen meglepő, de a semmire NEM lehet gyerekeket vállalni! Van ismerősöm, akinek majdnem 10 gyereke van. Ki se látszik a fejük a hitelekből és a tartozásokból.
Nyilván a legjobbat akarom a gyerekemnek. És most “nem attól félek, hogy nem tudok megadni magamnak mindent!”
Szeretném, ha a gyerekeim szép környezetben, boldogságban nőljenek fel. Éppen ezért biztosan nem viszem majd őket állami oktatási rendszerbe, kivéve, ha külföldön leszünk.
Mert inkább arról kéne így papolni, hogy azért tart ott az ország, ahol, mert valami elképesztő nagy botrány az oktatási rendszerünk!
Olyan orvosokat, jogászokat...politikusokat képzünk, akik lehet, hogy be tudják magolni a csonkagúla térfogatának képletét, vagy vagy azt, hogy meddig tartott a Rákóczi-szabadságharc, de az agyukig nem jut el.
Kitűnően végzik el az egyetemet, majd friss diplomásként ott állnak, hogy a gyakorlatban semmit nem tudnak megvalósítani abból, amit 6 éven keresztül tanultak az egyetemen. Ez botrány.
Állandóan azt vágjuk hozzá a legújabb generációhoz, hogy mennyivel rosszabb, mennyivel “erkölcstelenebb”, holott inkább azt kéne erősíteni, hogy bennük, azaz a tehetségükben és kitartásukban van a jövő, és ettől lesz jobb az ország.
Szerintem a 4 gyerek még rendben van, de afölött már irreális a számuk egy háztartásban.
Bár nekem csak 1 testvérem van, de köszönöm szépen, soha nem akartam több testvért, olyat meg pláne nem aki majd’ 10-20 évvel fiatalabb nálam.
Rengetegszer veszem észre, hogy a sokgyerekesek kölkeinek mennyire sanyarú sorsuk van. Mindenkinek azt mesélik be a tipikus “magyaros felfogású” szülők, hogy mennyire szerető család, tökéletes a harmónia, pedig ez közel sincs így.
A gyerekek sokkal kevesebb figyelmet, törődést kapnak a szülőktől, szó szerint egymáson taposnak, és közülük is csak a legerőszakosabbak tudnak érvényesülni.
Én nem gyűjteni akarom a gyerekeimet, hanem egy életen át szeretni.
Hozzátenném, hogy nagyszüleink korában nem volt ilyen mély és szoros a szülő-gyerek kapcsolat. A gyerek csak egy “szükségcikk” volt. Minél több volt belőle, annál magasabb volt az arány, hogy minél röbb marad meg belőlük. Már egész kiskorában úgy dolgoztatták őket a ház körül, mint a cselédeket, az édesapák egyetlen szórakozása pedig az volt, hogy unalmában kipécézett egyet vagy kettőt a 8 gyermekéből, akiket ütött-vágott kézzel és szóval is.
Tehát: egyáltalán nem volt jobb a gyerekek és fiatalok helyzete régen!
De ugyanakkor azt bortánynak tartom, hogy a kisebbségiek/csökkent êrtelmi képességű magyarok szaporodnak helyettünk!...
Ja...és akkor legyen bűntudata minden 30 évnél idősebb egyedülálló embernek, hogy még nincs házastársa, sem gyereke?!
Bocsánat, de ez nem elhatározás, sem a “hazafiasság hiányának” kérdése!
Bizony, rengetegen vannak, akiknek még ekkor sem sikerült megtalálni életük párját, így gyermekük sem lehet.
Nem mellesleg az imênt már emlegetett botrány oktatási rendszerünk tehet róla, hogy ennyire kitolódik a családalapítás. Egyik sikeres oktatási rendszerrel rendelkező országban sem kell 6 évet szarakodni egy diplomával!
Mivel itthon nem a legkecsegtetőbbek a fizetések, jogos, hogy senki nem akarja az itteni sz*rszagú levegőt szívni csak azért meg magyarnak született.
Személy szerint fogalmam sincs, hogy miért kéne büszkének lennem pusztán arra, hogy magyar vagyok.
Főleg, hogy nem is vagyok “tisztavérű” magyar. Alapvetően bajor és aleman, azaz délnémet fölmenőkkel rendelkezem. Azon kívül magyar nemes is vagyok. A családomból történelmi személyek, illetve kiváló művészek, politikusok is kerültek ki.
Egyedül rájuk kéne büszkének lennem, nem arra, hogy a szomszéd alkoholista Józsi bácsival közös múltam van. 😂
Egyedül talán az abortuszos témába nem tudok belekötni. Igaz: mindenféle hülye állatvédő petíciót írunk alá. Vegánok vagyunk, mert szerintünk etikátlan, ha a tyúkokat 50 négyzetméteres helyen tartjuk, és árusítjuk azt a tojást, amit “elvileg nem lenne jogunk” megenni. de azt meg normálisnak tartjuk, ha valami nem a szomszéd, nem a testvére, hanem a saját gyerekét öli meg. Bocsánat, de milyen anya az ilyen?!
Ha ennyire nem tudja elfogadni ezt a helyzetet, és szeretni azt a gyereket, akkor inkább adja örökbe egy gyermektelen vagy meleg párnak!
"Bocsánat, de milyen anya az ilyen?!
Ha ennyire nem tudja elfogadni ezt a helyzetet, és szeretni azt a gyereket, akkor inkább adja örökbe egy gyermektelen vagy meleg párnak!" Gondolom a gyermektelen pár majd kárpótolja a kiesett munkáért, egészségügyi kockázatokért, az emberek megvetéséért mert " a szemét eldobta a gyerekét" Így is sok örökbefogadásra váró gyerek van. Nem kell még több akit a világra hoznak meg elhajítanak. És most lehet jönni a sikertörténetekkel, hogy de szuper családba kerültek az ilyen gyerekek... de mennyi gyerek a több ezerből? A meleg párok meg párként nem is fogadhatnak örökbe. Itt, ebben a csodálatos országban meg nem egy pár esett el a lehetőségtől, csak mert kiderült hogy azonos nemű a párja.
Éppen ezért, ha az 50 IQ alatti állatoknak kutya kötelességünk megadni az esélyt, akkor egy EMBERNEK miért nem lehet?!
Pl. Céline Dion egy 14 gyerekes családban nőtt fel szegény körülmények között.
Amikor az anyja megtudta, hogy terhes, el akarta vetetni, de végül mégis megszülte. Ma pedig ő, akit majdnem meggyilkolt a saját anyja, befutott, híres, és milliomos.
Említettem az előző monológomban, hogy nem vagyok az irreálisan nagy család híve.
Viszont azt a gyereket, ami már megfogant, senkinek nincs joga megölni.
Ti nektek fogalmatok sincs, milyen szenvedést él át a kis magzat egy abortusz alatt!!! Rémlik egyáltalán a Néma sikoly film?!!
A kisbaba küzd, menekül a kínzószerszámok elől, hatalmas benne a túlélési ösztön!
És csak azért, mert egyes fogyatékos szülők képtelenek periódusnaptárt vezetni, vagy mert a tinicsitrik képtelenek felhúzni egy gumit, nincs joga megölni azt, akit a legjobban kéne szeretni!
Anyám egyik nagynénje beteg szívvel született, így élte le az egész életét. Akkor derült ki, hogy soha nem lehet gyereke, amikor egyszer teherbe esett, tervezték a férjével a babát ráadásul. Csakhogy kiderült, hogy a szívbetegsége miatt a baba és ő is belehalt volna a terhességbe, ezért elvégezték az abortuszt.
Évekkel ezelőtt egy nő meghalt vérmérgezésben, mert megtagadták tőle az abortuszt, a vérmérgezést az elhalt magzat okozta, eleve életképtelen volt, de hagyták, hogy az anya is vele haljon.
Nem láttam a Néma sikolyt, nem is érdekel. Túl sokan bele sem gondolnak, hogy nem az abortusz léte a valódi probléma. A valódi probléma, hogy nem mindenki számára elérhető a számára megfelelő megelőző fogamzásgátlás, hogy a szexuális felvilágosítás nem megfelelő, hogy nem veszik eléggé komolyan a bántalmazást, a családon belüli erőszakot... stb.
"Pl. Céline Dion egy 14 gyerekes családban nőtt fel szegény körülmények között.
Amikor az anyja megtudta, hogy terhes, el akarta vetetni, de végül mégis megszülte. Ma pedig ő, akit majdnem meggyilkolt a saját anyja, befutott, híres, és milliomos."
Igen, és ha védekeztek volna a szülei, akkor meg sem fogan. Akkor most a megelőző védekezést is tiltsuk be, mert egyes híres, tehetséges emberek sokadik gyerekként születtek? Azt azért ugye tudod, hogy nem mindenkinek van olyan szerencséje, mint neki? Hogy vannak sokkal rosszabb sorsú gyerekek sokgyerekes családokban, akikről nem is tudsz? És hidd el, ők vannak többségben, nem a sikeres, híres kivételek.
"egyes fogyatékos szülők képtelenek periódusnaptárt vezetni"
Na ITT a magyarázat a rengeteg nem kívánt terhességre: ilyen barom módszereket reklámoztok, amire épeszű nőgyógyász a fejét fogja?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!