Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha a barátaim nem...

WidowmakerButt kérdése:

Mit tegyek, ha a barátaim nem beszélnek velem?

Figyelt kérdés

Ez az első évem a középsuliban,új osztály,új emberek,szerencsére találtam szimpatikus embereket,akikkel közös érdeklődéseink vannak,egy fiú és egy lány

Viszont nemrég volt az osztálykirándulásunk amire nem mentem el,mert nagyon szorongok más emberek társaságában,és még nem jutottam el oda hogy összeszedjem a bátorságomat,hogy egy ilyesmit végbe vigyek

A fiú egyáltalán nem beszél velem,mert a kirándulás idején lázas volt,de el kellett menni,a lánnyal is csak köszönünk egymásnak,és semmi más

A szünetekben mindig egymással beszélgetnek,ezzel még nem lenne semmi baj,de tisztán hallom,ahogy rólam beszélgetnek,és nem valami kedves dolgokat

Próbáljak meg kibékülni velük (annak ellenére hogy nem csináltam semmi rosszat) vagy hagyjam az egészbe,mert az igazi barátok nem ilyenek?

2018. máj. 30. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, ezek nem a barátaid. Talán sosem voltak azok.
2018. máj. 30. 18:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazad lehet,a többiekkel nem nagyon jövök ki,de inkább egyedül mint az ilyenekkel
2018. máj. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!