Fiúk, ha ti mosolyogva bólogattok, akkor aközbe mire gondoltok?
Figyelt kérdés
teljesen hétköznapi, érdemtelen szituáció a téma2018. máj. 15. 23:19
1/9 anonim válasza:
Arra, hogyha elég sokat bólogatok, akkor talán végre befejezi a másik a holtunalmas dumájával és mehetek végre a dolgomra.
3/9 anonim válasza:
" Ha óvatosan teszem be a főtengelyszimmeringet, akkor utána mehet fel a dekni a helyére." Én ilyesmikre szoktam gondolni mosolyogva-bólogatva, teljesen függetlenül attól, hogy ki és mit beszél hozzám.
4/9 anonim válasza:
Általában valami olyasmire, ami mosolygásra és bólogatásra ad okot. Roppant egyszerű lények vagyunk, nálunk az "igen" igent, a "nem" nemet jelent, 16 szín van, és ha meg akarunk dugni, megkérdezzük, akarsz-e dugni.
5/9 anonim válasza:
vagy "igen igen, igazad van, hmmm egyetértek"
vagy "ha sokat bólogatok talán nem kérdez vissza és derül ki hogy 10 perce nem tudom miről beszél"
vagy "ha jól csinálom talán fel tudom vinni egy körre ma este"
na ne vegye senki magára, nem azért :)
6/9 anonim válasza:
Az a bólógatás milyenségétől függ, ha csak kicsiket és néha, és közben azért pislogunk néha akkor az érdeklődés.
Ha nagyokat, vagy esetleg kicsiket, de állandóan: [link]
akkor az azt jelenti, hogy nem érdekel vagy nem érted mit mond a másik fél, csak jobb lenne mielőbb szabadulni.
7/9 A kérdező kommentje:
köszike :)
2018. máj. 16. 08:51
8/9 anonim válasza:
Szituaciotol fugg... lehet akar mi. Pl. Igen egyetertek, vagy legyszives maradj mar csendben az istenert, esetleg azta de mennyire fugaznalak (ha lany vagy):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!