Egy pár hetes halott kisbabával úgy járni-kelni, fényképezkedni (mosolyogva?!?! ) hogy létezik ilyen?
ez hol volt?
szerintem ilyen hülyeséget nem enged meg a kórház...
mármint, hogy hazavidd a halott gyereket...vagy mégis? :O
23F
Én is láttam és olvastam is. Megdöbbentő. Szerintem sem normális. Egyik részről sem. Sem a szülők, sem a kórház részéről. Ugye nem kell ecsetelnem miért.
A másik pedig az, hogy az "anya" előre tudta, hogy életképtelen lesz a csecsemő, mégis megszülte.
Szerintem ez sem normális.
köszi a cikket, ez szerintem inkább tiszteletlenség egy hallottal szemben...
kb mintha egy élőnek már a halálát kívánnád...
meghalt, de ők nem hagyták nyugodni, nekik kellett ez a "babázósdi"...ez nem bátorítás, hanem hülyeség az ÉN véleményem szerint!
én ilyet nem engednék, főleg nem 4 napig otthon tartani...
23F
Szerintem is teljesen beteg dolog. Ezzel az erővel akkor a halott nagymamát is még haza lehetne vinni, odaültetni a vasárnapi ebédhez, és úgy tenni, mintha még mindig élne. Teljesen bizarr.
Nem hiszem, hogy egy halott újszülöttet kevésbé illetne meg a méltóság, mint egy elhunyt felnőttet. Ez, hogy úgy játszanak vele, mint egy babával, teljesen felháborító.
Nekem már az is bizarr, mikor valaki élethű csecsemőt vesz, hogy azzal tudja pótolni a saját (elhunyt) gyermeket, és úgy tesz, mintha igazi lenne.
Azt értem, hogy iszonyatos fájdalom és teher elveszteni egy babát. Még azt is csak-csak megértem, hogy a 20. hét után miért nem vetették el, és miért adtak neki egy halovány esélyt a születés utáni életre. De ez...
Számomra a gyászt, és az elengedést pont nem az jelenti, hogy még beteszik a kiságyba, meg talplenyomatot meg fényképeket őriznek róla, miközben hetekig úgy tesznek, mintha nem lenne semmi probléma.
Én azt mondom, hogy akivel nem történt ilyen, az nem tudja mit érezne hasonló szituációban. Nekem szívszorító a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!