Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy pár hetes halott kisbabáva...

Egy pár hetes halott kisbabával úgy járni-kelni, fényképezkedni (mosolyogva?!?! ) hogy létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Én nem hittem el mikor láttam a tévébe ezt. Pár hetes halott kisbabájukat hazavitték és teljes hétköznapi életet éltwk vele. Fényképezkedtek vele mosolyogva a szülei sétálni vitték stb. És ezt a tévé úgy közölte le mint egy tök normális dolgot hogy sokan nem is tudják de ilyet lehet csinálni és hogy jaj szegény szülők ezzel a tettükkel adnak erőt másoknak. Hát neadjisten én így járnék eszembe nem jutna a halott gyermekemet hazavinni és konkrétan játszani nevetni vele. Nem tudom ki látta de csak én gondolom így ezt a dolgot??

2017. febr. 3. 11:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

Rohadtul nem érdekel, hogy pár olyan hasonszőrű pszichopatának mint az említett pár, fog e tetszeni a válaszom, vagy sem, de ez elmebeteg, gusztustalan, elfajzott, kegyeletsértő történet.

Már ott elítélem a párt, amikor az orvosok közölték, hogy a gyermek ÉLETKÉPTELEN, tehát nem csak sérült, vagy nyomorék, hanem életképtelen(!) akkor is ragaszkodtak hozzá, hogy FÁJDALMAS, KÍNOKKAL TELI HALDOKLÁSRA MEGSZÜLESSEN, mert ez volt az egyetlen kilátása, csak erről szólt az a négy hét, ami jutott neki a világból!

Gyalázatos felelőtlenség, lelketlenség és önzés!

Biztos, hogy nem normálisak a "szülők", de aki ezt helyesli, az sem!

Aztán most mehet a lepontozás, tojok rá!

2017. febr. 3. 20:38
 22/24 anonim ***** válasza:
35%
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess"
2017. febr. 3. 21:56
 23/24 anonim ***** válasza:
56%

"Te nem tudod, milyen az, amikor egy anya 9 hónapig "látatlanban" szeret, érez valakit a saját testében, akinek énekel, akinek mesél, akivel együtt van éjjel nappal akit elképzel milyen gyermek lesz, akinek meg ad mindent, akiért végig izgulja a 9 hónapot... stb soroljam még?"

Tudták, hogy a gyerek nagy valószínűséggel nem fogja túlélni, mert nem életképes a magzat, ezt az orvosok is megmondták.

És már ne haragudj, de ha szeretné a megszült gyerekét, nem játszadozna a holttestével, mint egy játékbabával, hogy aztán pár nap múlva eltemesse, hanem igenis megadná neki a végtisztességet. Eszem megáll, hogy egyesek ezt még normálisnak gondolják, hogy egy halott gyerekkel játszadoztak 4 napig...

2017. febr. 4. 06:41
 24/24 anonim ***** válasza:
38%

Egyesek arra hivatkoznak, hogy ez azért nem visszataszító, mert speciális hűtőágyban volt a gyerek a hospice házban 12 napig.

Ez mekkora marhaság!

Próbált már valaki 2,5 kg csontos húst 12 napig a hűtőben tartani?

Nem, nem fagyasztóban, hanem hűtőben és utána az otthonában még 4 napig, miközben időnként elviszi "sétálni"?

Hát fene a gusztusukat!

Még a hűtőben tartott húsnak is 3 nap után szaga lesz és utána csak egyre rosszabb, nemhogy 16 napig.

Agyrém!

2017. febr. 4. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!