Egy pár hetes halott kisbabával úgy járni-kelni, fényképezkedni (mosolyogva?!?! ) hogy létezik ilyen?
Engem szó szerint kirázott a hideg a képektől, amit a 8-as hozzászóló feltett.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy a gyerekem többnapos hullájával való játszogatás könnyítene a gyászomon.
De nem vagyunk egyformák ...
Beteges. Le lehet pontozni, de ez nekem már halott gyalázás.
Nem is értem, a házaspár mégis mi a francot várt? Hogy majd kapják a kommenteket, hogy "jaj de cukik vagytok a halott kisbabátokkal"? Nem normális dolog, és ezzel mégis hogyan akarták a gyászt enyhíteni? Hisz szó szerint minden másodpercben teljesen tudatában voltak annak, hogy az általuk ölelgetett csecsemő halott. Aztán amikor kijátszották magukat, megunták, és szépen eltemettették? Gyalázatos.
Pszichológiai zárt osztályon van a helye mindkettőnek, pláne, hogy még közösségi oldalra is posztolták a képeket. Szörnyű ebbe még belegondolni is, hogy egy halott kisbabával úgy csináltak, mintha egy játékbaba lenne.
De az, hogy még ki is jelentik, hogy összetörtek a sok támadástól....a pofám leszakad.
13.-as köszönöm
Aki ugy gondolkozik ahogy a "híres szülők" nekik is zártosztályon a helyük.
Nem értem azokat sem, akik szerint ez nem elítélendő, vagy akik szerint ezt meg lehet érteni.
Egy halott kisbaba ugyanúgy megérdemli a végtisztességet, mint egy felnőtt ember. Viszont hazavinni, majd napokig játszadozni vele úgy, mintha egy megunható játékbaba lenne, felháborító és gyomorforgató. Az orvosok sem normálisak, hogy ezt megengedték, de hogy a szülők még mosolyogva játszadoznak a kis halott testével, és még facebookra is rakosgatnak ki róla fényképeket, az mindennek a teteje.
Őszintén szólva én elköttetném mind a kettőt. Aki ilyen beteges hajlamokkal rendelkezik, és nem lát ebben semmiféle kivetnivalót, az ne akarjon szaporodni. Nem való nekik gyerek. Pszichiátrián lenne a helyük, én is ezzel értek egyet.
Azt meg nem is értem, hogy mit gondoltak, hogy az emberek majd mit fognak ehhez szólni. Még szép, hogy támadják őket, talán buksisimogatással kellett volna ezt jutalmazni? Roppanjanak csak össze, megérdemlik teljes mértékben. Aki szerint ez elfogadható, az nézzen magába. Ti ölelgetnétek napokig mondjuk a halott nagymamátokat, meg öltöztetnétek, mint valami barbi babát? Gondolom nem, és meg sem fordulna ez a fejetekben. Nehogy már ezt a halott gyalázást el kelljen fogadni! Igenis meg kéne súlyosan büntetni emiatt a szülőket, pláne, hogy még közzé is tették közösségi oldalakon. És ennek a tettnek nem hiszem, hogy bármi köze is lehetett a gyászhoz, főleg, hogy tudták előre, hogy a magzat valószínűleg nem lesz életképes.
Tipikusan ezek is olyan emberek (csak az embertelen és morbid fajtából), akik csak és kizárólag azért akartak gyereket, mert babázni akartak. Ha nem csak ez lett volna a cél, nem viselkedtek volna így vigyorogva ezzel a szerencsétlen kisbabával.
"Roppanjanak csak össze, megérdemlik teljes mértékben."
Hallod, remélem anyád temetésén is ezt fogják neked mondani. Roppanj csak össze, elvégre a piñájából bújtál ki, amivel elvetted a méltóságát, most meg zokogsz itt, hogy sajnáljanak..
#15-ös! Te nem tudod, milyen az, amikor egy anya 9 hónapig "látatlanban" szeret, érez valakit a saját testében, akinek énekel, akinek mesél, akivel együtt van éjjel nappal akit elképzel milyen gyermek lesz, akinek meg ad mindent, akiért végig izgulja a 9 hónapot... stb soroljam még?! A gyerek születése nem annyiból áll, hogy kipottyantok egy 4 lábú lényt, aki csak bőg, szarik,meg alszik! Az anyád, lehet, hogy csak ezt látta benned, azért lettél ilyen lelketlen, érzelmileg fejletlen, empátia hiányos tahó! Az összes többivel egyetemben, akik elmebetegnek nevezik ezeket a szülőket.
Aztán meg hal a pici, akihez annyi beteljesületlen érzelmek kapcsolódtak, ki tudná úgy elengedni, hirtelen??! Azok, akik lelketlenek és tényleg csak kipottyantanak egy életet. Az érzelmileg érett, gondoskodó embert ezt nagyon megviseli, ezek a szülők nagyon bátrak! Minden tiszteletem nekik! Az hogy a kérdező provokálóan fejezte ki magát, (erre reagáltak a többiek) én sehol nem találtam olyat, végig olvastam, végig néztem a képeket, sehol nem láttam olyat, hogy játszottak volna vele! Végig gyászolták a két hetet. Ráadásul nem halva született, 4 hétre rá halt meg! Jó lenne, ha igazából tudnátok olvasni, de még jobb lenne a világ az ilyen szörnyszülött, lelketlen, emberek nélkül mint ti. Most aztán kemények voltatok, meg volt a napi kielégülésetek! Remélem nem lesz gyereketek! A kérdező meg egy lelkileg éretlen, visszamaradott, Nulla élettapasztalattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!